Gość 19.05.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nie zycze sobie tutaj akcentow religijnych mam nadzije na szybka reakcje admina na watek Alleluja religijne tematy wywoluja tylko niepotrzebne klotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 19.05.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nie zycze sobie tutaj akcentow religijnych mam nadzije na szybka reakcje admina na watek Alleluja religijne tematy wywoluja tylko niepotrzebne klotnie Leoś! A Ty czytał aby ten wątek, a? Toz to element żartobliwego wytchnienie dla skoncentrowanych na wyborach i waznych decyzjach inwestorów a nie zaden akcent religijny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 wybacz stary ale dla mnei teksty alleluja, bog, czy modlitwa sa delikatnie mowiac nie na miejscupo prostu nie pasuja do forum i nalezy je jak najszybciej usunacjak ktos ma ochote na takie wyrazy to wystarczy wlaczyc telewizor, albo wlaczyc radionie robcie z forum cyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura2 19.05.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon Twoje wątki też są "czasami" żartobliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon a moze usunac CIEBIE!!! to wolny kraj i kazdy pisze co mysli, mnie denerwuje twoja fotka i obraza moje ateistyczne uczucia, bo kogos mi przypomina, a dwa jak widac jestes zwolennikiem "demokracji" unijnej, czyli wolno pisac tylko na co jest zgoda a wolnosci slowa nie ma!!!~~~~ a dwa odrobina ciepla i radosci nikomu nie szkodzi, a alleluja jak widac bylo cieple, a jezeli ty wolisz ciagle polskie klotnie i docinanie innym to moje ateistyczne uczucia tym watkiem naruszeles...... uwaga nie mam polskich znakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Tytuł postu z alleluja sugeruje wyłącznie jedno - radość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 mylisz sie tu nie mozna pisac co sie mysliprzynajmneij nie jesli sie mysli inaczej niz admin pare razy poruszalem watki klerykalne i posty zostaly usuniete pod pozorem ze na forum takie rzeczy wywolja klotnie i ze to jest forum o budowaniu a nie o dupie maryny dlatego teraz domagam sie aby usuwac watki zawierajace slowa kojarzace sie z religia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja sugeruję zamknąć obydwa wątki... dlatego teraz domagam sie aby usuwac watki zawierajace slowa kojarzace sie z religia a to trochę za dużo, bo jeśli zrobię coś takiego: http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/63.gif to tez mnie wykasujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon, ale po cholere swoim watkiem wszynasz klotnie i burde, i tyeraz bedzie gadka i dyskusja o niczym, nie twoja sprawa, powinien admin reagowac a nie ty zasmiecac forum, dyskusja o niczyma Alleluja to rado[cwiele z nas ma klopoty zwiazane z budowa ktora miala byc radoscia a niestety jest ciagiem walki i klopotów i wyrzeczen finansowych, wiec mnie ten watek rozbawil i ucieszyl!!! a mylisz ze ze tu nie wolno pisac co sie mysliwolno moze pisanie ze porotherm jest najlepszy jest najlepszy, a ktos to pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nie wszczynam klotni tylko domagam sie usuniecia wattku o zabarwieniu religijnymponiewaz ktos moze sie (slusznie ) czuc dyskryminowany ufam, ze nie jestem odosobniony w tym sadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura2 19.05.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ja myśle ze podszywanie sie pod znane postacie też może budzić niesmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 19.05.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ten obrazek zupełnie do ciebie nie pasuje, wróć do komika to było lepsze (do twojej osoby). Obecna fotografia przy twoim nicku obraża moje uczucia do poezji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 uzywanie czyjejs podobizny budzi mój gleboki niesmak!!!!a jeszcze osobnika nienawidzacego polski i polaków jest zenujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 19.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon, czy Ty masz drugi login?Bo ktoś założył wątak - Jak wybudować dom zaczynając od dachupod nikiem Ieon_z_katowic... To Ty? Czy masz dublera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 czesio nienawidzi polakow?nie wiedzialem.... gregmena ales ty kontrowersyjnyuwazaj bo cie admin zdejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nie zycze sobie tutaj akcentow religijnych mam nadzije na szybka reakcje admina na watek Alleluja religijne tematy wywoluja tylko niepotrzebne klotnie Ja sobie wielu innych akcentów nie życzę. I co z tego ? A swoją drogą, to krótka Twoja pamięć, Leonie.. http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=42838 Precz z preczem ! Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Boze!!!!! (sorry) to ten watek jescze istnieje? zezwalam na jego usuniecie (dla dobra ogolu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.05.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Panie Leonie posługując się wizerunkiem drugiej osoby, jej fotografią nie dość, że narusza Pan prawo, to jeszcze dobre obyczaje. Niezależnie od poglądów poety odnośnie Polaków (tu zdania są podzielone), jak każdemu człowiekowi należy mu się szacunek, zarówno za życia, jak i po śmierci. Posługiwanie się tego typu fotografiami na forum jest moim zdaniem co najmniej niesmaczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Boze!!!!! (sorry) to ten watek jescze istnieje? zezwalam na jego usuniecie (dla dobra ogolu ) NIE ZGADZAM SIĘ na jego usunięcie [dla dobra normalności tego Forum, ustanowionej pisaniem tu na niemal każdy temat] Czytaj: 1. każdy może pisać co chce [o ile nie używa wulgarnego języka] 2. tylko niech nie będzie hipokrytą Z Miłoszem przegiąłeś, i to na maxa [nie chodzi o pustak]. Więc nie żądaj, by inni traktowali Cię z szacunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 panie lafcaido to zdjecie zostalo opublikowane wiec nalezy do ogolua ja uzywam go moze z sympatii do tego pana?gdzie jest napisane ze ja sie pod neigo podszywam?po prostu umieszam zdjecie , bo jest wolne miejsce i chce tego pana reklamowac i juzmysle ze to nie jest sprzeczne z prawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts