agniesia 19.05.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 panie lafcaido to zdjecie zostalo opublikowane wiec nalezy do ogolu i tu sie mylisz zdjecie nalezy do jego tworcy, publiczne 'odtwarzanie' [w tym przypadku publikowanie na forum budowlanym] wymaga zgody autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 czyli moge trafic do wiezienia???zastanawiam sie czy wy macie prawa autorskie do waszych podobizn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 prawa autorskie do mojej podobizny maja moi rodzice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nie zycze sobie tutaj akcentow religijnych mam nadzije na szybka reakcje admina na watek Alleluja religijne tematy wywoluja tylko niepotrzebne klotnie Ja sobie wielu innych akcentów nie życzę. I co z tego ? A swoją drogą, to krótka Twoja pamięć, Leonie.. http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=42838 Precz z preczem ! Alleluja A to tak niedawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dobra jak nei lubicie czesia i was mierzito macie bolka (ten chyba nie bedzie sie buntowal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkmar 19.05.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Domagam się usunięcia Leona ze względu na niesmak, wszczynanie awantur, zaśmiecanie forum itp. itp. miło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon daj mi Twoje zdjecie, dodam do mego nicku i bde pisal wszelkie glupoty, czy to bdzie OK, albo wezme zdjecie JAna Pawla II i bede pisal wszelkie glupoty i tez powiesz ze to ok????????a moze dasz swoje zdjecie albo kaczki z podwórka.... i bedzie OK!! A Milosza kiedys czytales???????????? Bo ja czytalem. Owszem jest piewca pogladów wyborczej i tygodnika powszechnego, ale JA POLSKE KOCHAM i nie uwa|am jej za ciemnogród.... "Od roku 1951, gdy Czesław Miłosz zrezygnował z pracy polskiego dyplomaty i pozostał na emigracji, we wszystkich swoich książkach brutalnie zaczął znieważać nasz kraj. Napisał wręcz, że "dla Polski nie ma miejsca na ziemi" ("Rok myśliwego"), "gdyby mi dano sposób, wysadziłbym ten kraj w powietrze" ("Rodzinna Europa"), to znów, że "Polska to Ciemnogród" ("Prywatne obowiązki"). Podobnych zniewag Polski w jego książkach jest dużo. Krytycznie ocenia on wszystkie okresy naszej historii, zwłaszcza okres rozbiorów i hitlerowską okupację - szydzi z patriotycznej postawy Polaków walczących o niepodległość. Ot, chociażby jedna jego charakterystyczna wypowiedź odnosząca się do sytuacji z 1939 roku, gdy Rosjanie zajęli Wilno: "Było mi żal tego miasta", ale "nie doznałem niczego podobnego podczas podboju Polski przez Hitlera" ("Rodzinna Europa"). Tu jasno widać, kim był ten noblista, deklarujący się wszędzie jako Litwin. Można zresztą stwierdzić, że w swym stosunku do polskiego patriotyzmu był konsekwentny. Na przykład w 1996 r. w "Tygodniku Powszechnym" pisał: "patriotyzm i ojczyzna, czyli wartości zbiorowe. Jest mi to najzupełniej obce"... ...ale nieobce było to wielkim twórcom polskiej literatury. Nasz wieszcz Cyprian Kamil Norwid z pewnością inaczej pojmował te sprawy, skoro napisał: "Ojczyzna jest to wielki, zbiorowy obowiązek". Czegoż jednak można było wymagać i spodziewać się po człowieku, który wyznawał raczej "prywatne obowiązki"... " Ot to tylko poezja, bo na pewno tymi wypowiedziami chcial powiedziec ze polsce KOCHA!! i po co Leon wszczysz burdy tym watkiem????? Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ja nei moge.... ale sie goscie zakrecili dzisiaj.... co wy bierzecie jesli wolno spytac? to bedzie bez watpienia hit tego lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 to co Ty - tylko pewnie w mniejszej dawce alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jasne Leon nie odpuscisz i bedziesz sie dalej awanturowal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dobra jak nei lubicie czesia i was mierzi to macie bolka (ten chyba nie bedzie sie buntowal) Mierzi mnie Twoje założenie mącenia na tym Forum. Choć jakby nie było to koloryt tego Forum . Skoro wklejenie wizerunku osoby, której nie ma już wśród żywych, nie znaczy dla Ciebie nic poza "reklamowaniem", można założyć, że jutro wkleisz zdjęcia Jana Pawła II - i napiszesz, że go "reklamujesz". Jest jeszcze cała Aleja Zasłużonych - tylko że wklejenie zdjęcia osoby zmarłej narusza zwykłe, normalne ludzkie obyczaje. Udajesz, że nie rozumiesz, co się do Ciebie mówi ? Żądasz tolerancji dla swoich wyborów ? To wróć do tytułu tego wątku. ------------------------------------------- O Miłoszu tutaj Forum rano, w południe i wieczorem - pełen zestaw niemorałów dla całej rodziny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 to czeslaw nie zyje???? jasny gwint....ale sie porobiloa tak dobrze chcialem...... kurde tak to jest jak sie na obczyznei dluzej przebywaciekawe jakie mnei jeszcze nowinki czekaja szkoda miloszauczcijmy go minuta ciszy ....... mam nadzeje ze moj nowy pupil wam sie jakos zle nie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura2 19.05.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon ty chyć sie kurwa wreszcie jakieś roboty i przestan mnie już rozpraszać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon idz na spacer, nei czepiajsie wszystkich i wszystkiego, wez podobizne kogo chcesz i sie nia obwies i na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amar 19.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Proponuję założyc wątek - Leon i jego problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 to czeslaw nie zyje???? jasny gwint.... ale sie porobilo a tak dobrze chcialem...... kurde tak to jest jak sie na obczyznei dluzej przebywa ciekawe jakie mnei jeszcze nowinki czekaja szkoda milosza uczcijmy go minuta ciszy ....... mam nadzeje ze moj nowy pupil wam sie jakos zle nie kojarzy Leon, nie stać Cię na leczenie - ja Ci zapłacę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ok niech wam bedzie ze macie racje ( w koncu to ja moge sie mylic (normalnei bym walczyl, ale nie zalezy mi akurat wiec ulegne) zadam sobei pokute i dzisiaj juz na forum nie zajrze ci co tu ze mna wspoltowarzysza wiedza jakie to duze wyrzeczenie acha tylko zeby mi nikt nie zarzucil konformizmu..... wiec hasta luego widzimy sie tumorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 to czeslaw nie zyje???? jasny gwint.... ale sie porobilo a tak dobrze chcialem...... kurde tak to jest jak sie na obczyznei dluzej przebywa ciekawe jakie mnei jeszcze nowinki czekaja szkoda milosza uczcijmy go minuta ciszy ....... mam nadzeje ze moj nowy pupil wam sie jakos zle nie kojarzy Leon, teraz już przegiąłeś...!!! Ja wszystko rozumie, ale Leon to już .. nie chce mi się gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 19.05.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leonie uważam, że to, co piszesz jest żałosne . Przeczysz sam sobie. Niedługo pewnie stworzysz wykaz słów, których nie lubisz i zabronisz posługiwania się nimi na forum innym. Sam zaś będziesz ich używał w sposób tylko tobie właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon,bo zmienię zdanie o Tobie. Nie przeginaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts