Gość 19.05.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 to czeslaw nie zyje???? jasny gwint.... ale sie porobilo a tak dobrze chcialem...... kurde tak to jest jak sie na obczyznei dluzej przebywa ciekawe jakie mnei jeszcze nowinki czekaja szkoda milosza uczcijmy go minuta ciszy ....... mam nadzeje ze moj nowy pupil wam sie jakos zle nie kojarzy Leon, teraz już przegiąłeś...!!! Ja wszystko rozumie, ale Leon to już .. nie chce mi się gadać... o co ci chodzi? zgonu papieza nie dalo sie przegapic ale o czesiu na prawde nie wiedzialem gdybym wiedzial to bym wzial innego czesia a co do pupila to mialem na mysli bolka a nie czesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg5 19.05.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam , w pewnym zaznaczam tylko pewnym sensie popieram Leona , śledzę forum od dawna a w celu uzyskania lepszych lnformacji zalogowałem się i co widzę większość postów to zwykłe "błądzenie dziecka we mgle" . w celu uleczenia sytuacji proponuję wprowadzenie działu "inne"i kierowanie tam postów nie związanych z tematem . Bardziej dociekliwym i systematycznym polecam regulamin i poczytanie wypowiedzi na forum "elektrody" posty nic nie wnoszące do tematu są kasowane a urzytkownik dostaje "zonka" Naprawdę warto to przypominać - łatwiej szukać konkretnych informacji . dla przykładu "człowiek " chciał wymienić instalację elektryczną w mieszkaniu a zamiast konkretów dostał stek samochwalczych postów zamiast prostej rady - jak i dlaczego . Układajcie wszystko jak na budowie a będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 19.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nie zycze sobie tutaj akcentow religijnych mam nadzije na szybka reakcje admina na watek Alleluja religijne tematy wywoluja tylko niepotrzebne klotnie może się pomódl to pozwolenie na budowe w końcu dostaniesz a największe kłótnie to ty wywolujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon ten Czesio też niestety nie żyje http://www.ewa.bicom.pl/darzyciapoezja/dzp22.htm więc Jego zdjęcia też nie dawaj i Waść wstydu oszczędź, bo jeszcze cała Polska uwierzy, że "hanysy" to są ciule (sory, ale już nie mogę), pytanie tylko czy TyS jest " hanys" Alleluja!!! Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 20.05.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 w USA jest poważna firma co buduje domy od dachu - przyspiesza to inwestycję o ok. 30% - niższe piętro się buduje a wyższe wykańcza - jednocześnie - Alleluja, allleluja, salem alejkum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 dlatego teraz domagam sie aby usuwac watki zawierajace slowa kojarzace sie z religia Super ciekawy wątek pt : "O mój Boże - zjeb**li mi dach - pomóżcie" - wg Ciebie do wykasowania "... diabli by to wzięli.." - wg Ciebie do wykasowania "..zacząłem budować i modlę się o dobrą pogodę" - wg Ciebie do wykasowania nie chce mi się dalej wyliczać - miałeś zły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 jamlesie o tym czesiu to wiemjakze moglbym przegapic smierc mojego ulubiencaniemien to byl gosco jak smutno bylo jak go w opolu pare lat temu(chyba z 10) tak glosno wygwizdywali co do zatargow hanysy reszta swiata nie bede sie lepiej wtracal, bo to dopiero by burze rozpetalo a co do tego czy jo jest hanys to odpowiedz brzmi : - jajo jest hanys z LIPIN i komu sie to niy podobo to go wyzywom na smierc i zycie (LIPINY -slynna dzielnica Swietochlowic, obecnie miejsce smutne, ale 20-30 lat temu raj na ziemi- przyp. autoraSwietochlowice-dzielnica Katowic- przyp.autora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 20.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 leon [lwie silny i budzący respekt] ja z tobą w tej walce mogę cię wspomagać - niech no tylko który podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.05.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ...no widzisz ..od razu lepiej gadasz ...a nie jak wczoraj - precz i precz.. Zobacz, jak na goroli strach blady padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.05.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 e tam, ja się nie boję no, ale ja hanyska z urodzenia, a gorolka z zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 To już od argumentów słownych przeszlismy do argumentu siły? Przepraszam, to na prawdę jest nie na miejscu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boo 20.05.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Leon - z całym szacunkiem - Świętochłowice nie są dzielnicą Katowic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 a Ruda Chebzie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 a Ruda Chebzie jest ? jest i mo banhhoff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 jakby tam gorola posłac by sie sztachnoł to sie obuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 jakby tam gorola posłac by sie sztachnoł to sie obuli był tam Leon ze swoim- cudzym cygarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 no tak Leon oszczedny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.05.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 A ja bym chciała zobaczyć Leona prawdziwe oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 22.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Chodzi Ci Majko chyba o facjatę, bo prawdziwe oblicze... Lat trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts