ada24 19.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kupuje właśnie sprzęt do kuchni. Zastanawiam się na lodówką do zabudowy. W grę wchodzą tylko wybrane marki. Poradźcie co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawinia 19.05.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jestem ciekawa wyników. Za dwa miesięce też muszę się na coś zdecydować. Czy warto zwracać uwagę na energooszczędność lodówki? Na co warto zwrócić uwagę? Czy dwa agregaty są lepsze niż jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 my mamy liebherra co prawda nie do zabudowy... to jeszcze eni jest ten model który bym chciała mieć ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi na co kogo stac...polecam lodówki typu no-frost lub przynajmneij takie z komora bio (komora zerowa) gdybyscie potrzebowali pomocy to chętnie pomoge bo sama robiłam "doktorat" z lodówek 3 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 20.05.2005 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 a jak ci się sprawuje ta lodówka i na co jeszcze zwracać uwagę. Napisz proszę jaki masz model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.05.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Mam w domu coś takiego http://www.whirlpool.com.pl/pub/img/medium/ARC_5550.jpg http://www.whirlpool.com.pl/?nodeid=produkt&cat_id=6&prod_id=11 i doskonale się sprawdza Jest cichutka, dobrze mrozi i chyba da się ją zabudować. Zastanawiałem się tez nad kilkoma lodówkami z ankiety, ale doszedłem do wniosku, że ciut przerastają nasze możliwości finansowe (najdroższe modele) jeśli Cię stać bierz jak najlepszą, w końcu lodówkę kupuje się na wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 20.05.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Hej, u mnie w albumie jest pokazana właśnie możliwość zabudowy tej właśnie lodówki Whirlpoola. Fantastyczny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.05.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nina - jeśli potrzebujesz przyzwoitej lodówki za przyzwoite pieniążki to z całego serca polecam ten model. Użytkujemy ją już o droku i teraz jest nawet jakby ciut cichsza niż na początku Mrozi doskonale, utrzymuje stałą tempaeraturę czyli robi to co do niej nalezy. Jedyna krytyczna uwaga : słaby plastikowy "chwytak" do otwierania. Można łątwo ułamać a koszt nowej listwy to około 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 20.05.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ależ Mariuszku, ja ją użytkuję od ponad dwóch lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.05.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A no to po co ja piszę o czymś, o czym Ty doskonale wiesz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 20.05.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Po analizie... ja mam inny model niż TY. Nie mam problemów z urwaniem chwytaka, bo u mnie chwytak jest w dolnej ścianie drzwiczek, nie mam takiego wystającego. Moja lodówka jest gładka jak tafla lodu, nie pamiętam niestety numeru modelu. Poza tym cały sprzęt, łącznie z pralką mam Whirlpoola. Można podejrzeć w albumie... (obiecuję porobić nowe - posprzątane - zdjęcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Obejrzałem zdjęcia - moja wygląda identycznie Na dole równiez ma chwytak do otwierania. Ja mam problem w tym górnym (nie widać go ale jest zagłębienie na palce) - strasznie delikatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.05.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 moejej lodówki juz chyba eni ma w sprzedazy jest za to jej odpowiednik- nowszy moedl.. sprawuje się ok koleżanka ma identyczną i też chwali rozmrażam raz na 1,5 roku zamrażalnik górę tylko umyję co jakis czas.mam dokładnie ten model: moja lodówkana co zwracać uwagę: na ąłtwośc utryzmania w czystości, na jakośc lodówke wszak kupuje sie raz na bardzo długi czas, na oszczenośc energii naelzy zwrócić uwage aczkowliek gdy my kupowalismy naszą to przeliczylismy ze różnica mięszy kat A a kat B wynosi ok 30-50 zł rocznie na prądzie a różnice w cenie było rzędu 2-3 tys. no i warto wziąśc pod uwagę głośność. życze dobrego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 07.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Czy ktos z Was ma moze lodowki takie w kolorze metalu??Slyszlam opinie, ze kiepsko utrzymac je w czystosci. Ciagle widac "paluchy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 evevet, o czyszczeniu inoxu poczytaj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 08.06.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 w calej rodzinie Electrolux... bardzo dobrze sie sprawuja. 3 x głos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 08.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A gdzie Amica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 08.06.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 joola: dzieki bardzo za ten watek. kurde znowu bede sie glowic a juz prawie bylam zdecydowana. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 08.06.2005 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A gdzie Amica?? Amici nie biorę pod uwagę - zbyt duża awaryjność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 16.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Kupuje właśnie sprzęt do kuchni. Zastanawiam się na lodówką do zabudowy. W grę wchodzą tylko wybrane marki. Poradźcie co wybrać Tylko tyle firm robi sprzęt pod zabudowę? ...no akurat mamy 4 lata Electroluxa i chodzi bez problemu, możemy polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 16.06.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 wybralam bosha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts