tomek123 19.05.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Forum zaczyna być wylęgarnią dziwnych tematów np. : - "dość z klerykowaniem na forum"- "alleluja bracia"- "jak wybudować dom od dachu"- oraz tematy pewnego Pana z Katowic Jestem na forum dosyć długo bo od 2003 roku i uważam że forum powinno powrócić do swoich korzeni i zająć się w 100% wszelkimi aspektami budowlanymi. Pozdrawiam wszystkich Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 oj przeprszammoje tematy zostaw w spokoju co do reszty sie zgadzamadmin chyba spi albo ma urlopa acha a do listy dodaj jeszcze jedna pozycje " forum dokad zmeirza?" jak bys nie wiedzial (za krotko na forum?) to takie uwagi umieszcza sie w dziale "uwagi o forum muratora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.05.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Wypowiadanie się na temat Pana ...... z ........... jest źle widziane przez admina. Musimy to tolerować i tyle. A tak w ogóle to masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Leon zakoncz swoje burdy i klotnie i idz na spaceralbo pisz na tematy budowlane i przestan sie czepiac innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 19.05.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Widać szczytową formą rozwoju forów jest onet.pl i do niego zmierzają wszystkei inne wcześniej czy później. Zresztą tak samo jest we wszystkich innych mediach - publiczna TV nie różni się wiele od Polsatu mimo "misji" i "abonamentu". Dużo zależy od nas - wystarczy nie podejmować wątków niebudowlanych i oszołomy same zrezygnują z braku widowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 19.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dużo zależy od nas - wystarczy nie podejmować wątków niebudowlanych i oszołomy same zrezygnują z braku widowni. To się nie da. Trolle w takich przypadkach zaczynają ataki na osoby i wcześniej, czy później spotkają się z jakąś reakcją. Efekt - dalsza czcza dyskusja i eskalacja napięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jestem na forum dosyć długo bo od 2003 roku i uważam że forum powinno powrócić do swoich korzeni i zająć się w 100% wszelkimi aspektami budowlanymi. Forum ma pięć kategorii, blisko 30 działów - budowlanych jest najwięcej, ale akurat na TYM FORUM nie powinny być wyłącznie tematy budowlane. Bo taka rozległa formuła - Forum o życiu, o problemach i radościach każdego dnia - sprawdziła się. Problem główny to tytuł pierwszego działu - każdy tam wrzuca co mu się zachce. Ten wątek również powinien być umieszczony w "Uwagach o Forum" I wiele z dzisiaj poruszanych wątków również powinno być założone w innych działach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 19.05.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Pomoże banowanie IP zamiast nicków. Oszołomy nie będą zmieniać łącza żeby napisać parę bzdetów tylko pójdą gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 neostrada ma za kazdym odpaleniem inny IP jak admin zbanuje serwer to sie pobawie na proksie , jak nie wyjdzie włacze sobie modem itd..... mozliwosci jest wiele a może warto sie przyjrzeć sobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 19.05.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Forum zaczyna być wylęgarnią dziwnych tematów ............. uważam że forum powinno powrócić do swoich korzeni i zająć się w 100% wszelkimi aspektami budowlanymi. i dobrze forum upada i musi upaść jeszcze niżej aż wszyscy zrozumieją iż trzeba zmian i porządku - pisać na temat, nikogo nie obchodza wsze prywatne przeżycia - pisać w odpowienim dziale forum - używać fukcji "szukaj" a tutaj jest taki burdel (przepraszam) jak w naszym kraju Murator nastawił forum na ilość, a nie jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Forum zaczyna być wylęgarnią dziwnych tematów ............. uważam że forum powinno powrócić do swoich korzeni i zająć się w 100% wszelkimi aspektami budowlanymi. i dobrze forum upada i musi upaść jeszcze niżej aż wszyscy zrozumieją iż trzeba zmian i porządku - pisać na temat, nikogo nie obchodza wsze prywatne przeżycia - pisać w odpowienim dziale forum - używać fukcji "szukaj" a tutaj jest taki burdel (przepraszam) jak w naszym kraju Murator nastawił forum na ilość, a nie jakość Bez urazy ,ale patrząc na Twój ciety (często) język oraz krytykę zastanawiam sie czasem co tu robisz? Ale nie bierz tego do siebie-nie chodzi mi o obraze tylko właśnie mnie naszła taka refleksja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 19.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ale nie bierz tego do siebie-nie chodzi mi o obraze tylko właśnie mnie naszła taka refleksja. ja się nie obrażam zbyt szybko, ale zawsze myśle nad krytyką co do mojej osoby, czy nie jest uzasadniona, czy nie ma tam prawdy. ale ja lubię być szczery, jak jest źle to krzyczę że jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ale nie bierz tego do siebie-nie chodzi mi o obraze tylko właśnie mnie naszła taka refleksja. ja się nie obrażam zbyt szybko, ale zawsze myśle nad krytyką co do mojej osoby, czy nie jest uzasadniona, czy nie ma tam prawdy. ale ja lubię być szczery, jak jest źle to krzyczę że jest źle Z jednej strony to się chwali ,ale z drugiej można sobie niechcący kłopotów narobić.Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.05.2005 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Moim zdaniem mozna a nawet trzeba stawiac nietypowe pytania,byleby zwiazane byly z budowa.To ze Leon pisze z humorem,to plus.Jest na forum sporo watkow w ktorych ludzie argumentuja poslugujac sie tabelami,opracowaniami,normami,wykresami.Sprobujcie przebrnac przez to i nie zasnac.Przecietny inwestor to czlowiek nie majacy zwiazku z budownictwem,dla ktorego informacja,ze do betoniarki 150l miesci sie 126l zaczynu jest logiczniejsza niz wiadomosc o samowypychaniu wody z wlokien welny lamelowanej nasaczonej odpowiednim srodkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 20.05.2005 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 eee, a co komu przeszkadzają wątki niebudowlane? kto nie chce - nie czyta (ja np. nie czytam z braku czasu) bardziej wkurza sprowadzanie wątków na manowce, ale to już kwestia autodyscypliny Szanownych Współbraci W Forumostwie a Leona i jego poczucie humoru lubię tylko przywróć, Leon, ten emblemat z naganem, był baaardzo na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 20.05.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 tomek 123 - na to nie ma rady - tu jeszcze wersal panuje i sawoirwiwre oraz kultura i dobry smak - zajrzyj na inne fora - tam to jest kaszana i badziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 20.05.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 neostrada ma za kazdym odpaleniem inny IP jak admin zbanuje serwer to sie pobawie na proksie , jak nie wyjdzie włacze sobie modem itd..... mozliwosci jest wiele a może warto sie przyjrzeć sobie ? Inny ale z konkretnego zakresu tak samo modemy. wcześniej czy później znudzisz sie albo zabraknie niezbanowanych adresów. Akurat jesteś jednym z powodów tej właśnie dyskusji. No własnie przyjrzyj się sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts