hela 19.05.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich. Czy ktoś z was ma doświadczenie i wie co jest bardziej praktyczne i trwalsze na drewnianej podłodze? Podobno lakierowaną podłogę można na mokro zmywać więc to jest dobre. Ale za to dość szybko się lakier ściera i żeby położyc nowy trzeba całą podłoge cyklinować a pastą raz dwa sie przelatuje i nie wymaga cyklinowania....czy ktos może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Mariusz Cuch 16.06.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Zdecydowanie polecam olejowanie naturalnego drewna olejami. Co jakiś czas wymaga to potem konserwacji. Olejowanie głębiej penetruje drewno i sciera się wraz z drewnem a nie jak powłoka lakiernicza. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.06.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ja też jestem zdecydowana na olejowanie.Tylko zaproponowano mi olejowanie metoda na ciepło i na zimno i nie wiem na którą się zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskier 23.09.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 a po co sie meczyc? pomysl o desce barlienckiej olejowanej fabrycznie kilkoma warstwami oleju. Znajomy ma taka w przedpokoju i doskonale sie sprawuje. nawet jego dwa jamniki nie daly jej rady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts