Bela 25.10.2002 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Sorry, jeśli był już ten wątek, ale nie mogę znaleźć.Czy to prawda, że w trakcie budowy można już ubiegać się o premię z książeczek mieszkaniowych? Podobno można to zrobić z zaświadczeniem od inspektora budowy, że już jest pow. 30% inwestycji zrealizowane?Ktoś to robił? Jak powinno wyglądać takie zaświadczenie?B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 25.10.2002 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Ja tak robiłem w ubiegłym roku. Zaświadczenie dostałem z banku, które następnie wypełnił kierownik budowy.Tzn. Nie musi to być kierownik budowy. Może to być każda inna osoba z ważnymi uprawnieniami budowlanymi. [ Ta wiadomość była edytowana przez: greg dnia 2002-10-25 15:57 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 25.10.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Ja też tak zrobiłem w tym roku. Kierownik budowy pisze zaświadczenie o procentowym stanie zaawansowania prac i się pod tym podpisuje. Po miesiącu czekania pieniądze były na koncie. Zadzwoń do PKO tam, udziela Ci wszelkich niezbędnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts