Gość 19.05.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Z obserwacji moich wynika ze osobom od 500-do 2000 postow palma sodowa bije do głowy i powinni przechodzic weryfikacje przydatnosci do grupy wzajemnej adoracji co do oswieconej góry to jest jak najbardziej ok ! oczywiscie ten temat nie dotyczy wszystkich ps. wiadomosc dla frustratow - tak oczywiscie jestem zakompleksiony bo jak inaczej mogłbym pisać ten post ! żegna oziemble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Z obserwacji moich wynika ze osobom od 500-do 2000 postow palma sodowa bije do głowy i powinni przechodzic weryfikacje przydatnosci do grupy wzajemnej adoracji co do oswieconej góry to jest jak najbardziej ok ! oczywiscie ten temat nie dotyczy wszystkich ps. wiadomosc dla frustratow - tak oczywiscie jestem zakompleksiony bo jak inaczej mogłbym pisać ten post ! żegna oziemble Mój zawór bezpieczeństwa jakos ten gaz przerzucił - a pisząc takie rzeczy obrażasz również innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.05.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Patrzajta jak wilczek przez stado forumowe mleczakami się przedziera. Niby nie kąsą, pokrzywdzony i bez winy, a o klasyfikację stado do wiechy (budowlanej) wyje. Legenda: Na Forrum Murratorum nie wypada żeby wył do księżyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts