tatko 06.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Droga MartkoMój post to nie jest dyskusja, tylko zaproszenie do skorzystania z mojej oferty handlowejPozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 07.06.2005 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Martka, i jak tam z oknami. My również przymierzamy się do zakupu. Czy robiałaś już wstępne rozeznanie. Znam poziom cen Urzędowskiego, jak jest z Gebauerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 30.06.2005 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No i Gebauer odpadł. Wstępna wycena standardu w ciągu trzech miesięcy zmieniła się o 20%. Wzwyż. Szukam dalej Macie propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 30.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ja chyba wezmę TB Pustków.Jak się dogadamy.Byłem w fabryce.Okna ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 01.07.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Zaczynam zastanawiać się nad M&S, w stosunku do Gebauera tańsze ca 13%, a w ogóle to miałem nadzieję że Gebauer powali mnie łopatki jakością... ale się rozczarowałem. Generalnie okna wyglądają po prostu poprawnie, w tej chwili rozważam jeszcze Adpol i GoranPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts