tomek_2 20.05.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jakie stawki od m2 w tej chwili sa aktualne? U mnie wlasciwie gladz jest w wiekszosci polozona, ale wymaga wielu poprawek, w niektorych miejscach trzeba wrecz polikwidowac gorki i dolki pozostale po tynkach cem-wap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 24.05.2005 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Czy 10 zl/m kw to wysoka cena? Jaka wam udalo sie wynegocjowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murarz 27.05.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Nie bardzo rozumiem: czyli masz położoną gładź, ale chcesz zrobić porawki ? czy też za gładz uważasz tynki cem-wap ?Odnośnie ceny 10zł/m2 trochę dużo (chyba, że z materiałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 28.05.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 U mnie murarze wzięli 6 zł za m2- trzykrotna warstwa gładzi na tynku cementowo- wapiennym - oczywiście sama robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piobarseb 01.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Albo pomyłka w liczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 03.06.2005 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Gladz mam czesciowo polozona - w jednych miejscach jest w miare wyprowadzona i trzeba tylko ostatecznie przeciagnac cienko gipsem i podszlifowac, natomiast w wielu innych miejscach sciany sa posmarowane niezeszlifowanym gipsem i bedzie przy nich jeszcze sporo roboty. Wiem, ze tu raczej wycena musi byc indywidualna, 10zl/m2 to cena wyjsciowa - jak przyznal wykonawca - do negocjacji. Powiedzmy, ze za miejsca, gdzie bedzie jeszcze duzo pracy moge dac jakies 6-7zl/m kw. Nie wiem tylko, jak podejsc do zagadnienia tych powierzchni, ktore nie beda wymagac duzych nakladow pracy (a bedzie tego jakies 80-100 m2 mysle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts