Leszek 20.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Po jakim czasie od zrobienia wylewek dokonaliście zagruntowania? Fachowcy mi radzą, żeby już po tygodniu...Pozdrawiam i dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 20.05.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 U mnie było to dopiero tuż przed klejeniem parkietów i płytek. Czyli po ładnych paru tygodniach od wylania. Nie słyszałem, żeby było lepiej dawać wcześniej. Chyba chodzi głównie o zabepieczenie przed pyleniem. Tam gdzie parkiet grunt był z tego samego systemu co klej do parkietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 20.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 grunt na "chwilę" przed położeniem płytki czy innego materiału, a po co gruntować samą wylewkę po wylaniu, gruntujemy pod konkretny materiał wykończwnioy klejony konkretnym lepiszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.05.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Najlepiej niech gruntują następni wykonawcy bo potem usłyszysz, że "gównem" zagruntowane i dlatego się nie trzyma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts