janko 26.10.2002 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Witam,chciałbym zapytać o nawiewniki firmy Aereco czy to prawda ze trzeba je wymieniać co jakiś czas na nowe ( taką informację udzielił mi sprzedawca okien PVC)sugerował że po okresie 1 roku zabrudzą sie i trzeba bedzie wymienić je na nowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2002 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2002 czytałem ostanio "ładny dom" jest duży artykół o nawiewnikach. Nic na temat zanieczyszczeń po 12 miesiacach nie napisali. O wymianie tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 28.10.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Na pewno się brudzą. Ubrania też się brudzą. I co, wyrzucasz je? Aereco zaleca czyścić nawiewniki co 6-12 mies. (w zalezności od modelu) - podobno jest to bardzo proste. Info pochodzi z materiałów Aereco. Jeszcze sam nie uzywam, ale poważnie się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 28.10.2002 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Ja mam nawiewniki Aereco i od roku ich nie czyściłem a działają. Nie stwierdziłem specjalnego zabrudzenia w nawiewniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 28.10.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Wszystko się brudzi a szczególnie nawiewniki [przechodzi przez nie powietrze]. Bez trudu można je otworzyć i odkurzyć np. odkurzaczem. Można też brud wyssać z nich bez rozkręcania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts