ewi 21.05.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Witam Forumowiczów! Zaczynam właśnie kopanie fundamentów i potrzebne mi są namiary na tarcicę w dobrej cenie (szalunki , póżniej stęple).Jestem tutaj pierwszy raz,ale myślę , będę częstym gościem,pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.05.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Witaj ewi! Napisz cos o swoim budowanym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Witaj Ewi, a gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 21.05.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Witam Witam Forumowiczów! Zaczynam właśnie kopanie fundamentów i potrzebne mi są namiary na tarcicę w dobrej cenie (szalunki , póżniej stęple).Jestem tutaj pierwszy raz,ale myślę , będę częstym gościem,pozdrawiam wszystkich. Tobie to dobrze, ja zacznę dopiero w sierpniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts