askala 22.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 WitamPotrzebuje 16 sztuk stempli o długości in 3,20 cm (na balkon) i podciągi do pełnego deskowanie pod strop (nie wiem czy dobrze to nazwałem, daję się je w poprzek i na nie deski i podpiera stęplami. Jedną krawędzi musza miec prostą). Miejsce. Błonie koło Wawy lub okolice. PzdrMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madam102 22.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam!Zostało mi sporo stempli po budowie-również tych długichużytych do szalowania tarasu.Niestety, dom jest w okolicach Łomianek, więc nie za blisko,ale wszystko jest kwestią dogadania.W podciągach nie pomogę, ponieważ układaliśmy Terrivę.Pozdrawiam.Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 22.05.2005 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Nie masz może możliwości lub pomysłu na tani transport tych stempli ?PzdrMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 29.05.2005 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts