Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kierownik budowy pilnie poszukiwany

Recommended Posts

za 3 tygodnie mam tamiar wystartowac z fundamentami, a tu mi sie kierownik budowy obrazil i nie chce dalej prowadzic mojego projektu

no i jak teraz znalezc na szybko DOBREGO kierownika budowy na odleglosc?

z gory dzieki

Działka leona:

http://republika.pl/maszewo//images/dzialka.jpg

tylko czemu retuszowana ??

leon - kto retuszuje zdjecia swojej budowy - masz coś do ukrycia ??

Acha, ponieważ jesteś zaradnym i samodzielnym człowiekiem znajdź papierowego kierownika budowy (bedzie tańszy i nie będzie ci w robocie przeszkadzał).

daj fotkę tej dziury, jak mamy pomóc nie widząc jej.

kurcze normalnei uzywam katalogu firm onet pl

ale nie mam za bardzo pojecia pod jakim haslem szukac kierownika budowy

czy szukac zakladow inzynierii budowlanej?

czy moze w uslugach budowlanych?

moje ktos ma jakies tipsy jak naszybciej znalezc kierownika?

moze sa jakies listy uprawnionych gdzies do sciagneicie?

kurcze normalnei uzywam katalogu firm onet pl

ale nie mam za bardzo pojecia pod jakim haslem szukac kierownika budowy

czy szukac zakladow inzynierii budowlanej?

czy moze w uslugach budowlanych?

moje ktos ma jakies tipsy jak naszybciej znalezc kierownika?

moze sa jakies listy uprawnionych gdzies do sciagneicie?

Najlepiej udaj sie do starostwa i z odpowiedniego dzialu "zatrudnij" kierownika. masz 100%gwarancji na odebranie budynku. A w Twoim przypadku może to być istotne.

Leon ja za kierownika płace 2500 tys za całą budowe, mogłem sobie za 800 załatwić no ale stwierdziłem ze jeden dyletant w osobie inwestora starczy na budowie.Leon ja sie obawiam że Ty chciałbyś obie te cechy na raz połączyć ma byc dobry i tani :wink: ...owczarek ma takie cechy !

ps. drogi Leonku ja mysle ze Ci ta drobna niedogodnosc nie odwlecze do przyszłego roku budowy

leonku, w jakim Ty kraju zyjesz. oficjalnie to oni nie maja, ale tylko zadzwoń do starostwa i zapytaj, on Ci kolegę poleci, który "wszystko" załatwi.

Ja tak zrobiłem, okna przenosiłem w trakcie budowy, bez zmian w dokumentacji i jak byli na odbiorze to "nic" nie zauważyli, nawet przesuniecia budynku o 0,5 m i poszerzeniu go o 15 cm.

a czy taki fachowiec jest drozszy niz standardowy?

bo wizja jest kuszaca

moze przepchnalby moje dodatkowe ocieplenie garazu (zmiana powierzchni zabudowy ) po cichu

acha i jaki odbior?

przecie w domkach nie ma odbioru????

...Najlepiej udaj sie do starostwa i z odpowiedniego dzialu "zatrudnij" kierownika. masz 100%gwarancji na odebranie budynku...

Popieram- jest to najlepsze rozwiązanie, jeśli nie chcesz płynąć pod prąd.

Ubierz się tak jakoś swojsko (żadne garnitury i białe koszule!!! bo wystraszysz ludzi), zagadaj, uśmiechnij się, zrób minę bezradnego dziecka a na pewno urzędnik (-czka) się nad Tobą "ulitują" i dadzą Ci namiary na tego, którego Ci właśnie potrzeba... :wink:

Nazywam się Leon z Katowic i nie będę ogłoszenia pisał w dziale ogłoszenia drobne, ale w wymianie doświadczeń , dlaczego ?, bo mam wszystkich w d...... jestem najważniejszy, muszę mieć największą poczytalność. Nawet jak z jeden dzień nie będzie działał mi mój nick, to założe nowy, będe się z wami żegnał i pytał dlaczego mnie "zbanowali", mnie taką indywidualność, elitę forum. Następnym razem zapytam was, gdzie najtaniej kupić gwoździe.