Gość 23.05.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 za 3 tygodnie mam tamiar wystartowac z fundamentami, a tu mi sie kierownik budowy obrazil i nie chce dalej prowadzic mojego projektuno i jak teraz znalezc na szybko DOBREGO kierownika budowy na odleglosc? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 ok oto moja dzialka http://img262.echo.cx/img262/640/dzialka9qp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.05.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ładna działka. Gdzie się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 nie chcialbym zeby ten watek przerodzil sie w watek o mojej dzialce raczej czekam na jakies rady jak teraz znalezc szybko kierownika budowy dzialka w polsce podac adres? chcesz mnie odwiedzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Leon w jakim programie to obrabiałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.05.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Leon, wejdź do klubu budujących, do grupy sląskiej i zagłębia. Tam zapytaj. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 adobe photo shop 5.0 limited edition prosze nie niszczcie tego watku moj problem na dzis to kierownik a nie obrobka cyfrowych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 23.05.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Działka leona:http://republika.pl/maszewo//images/dzialka.jpgtylko czemu retuszowana ??leon - kto retuszuje zdjecia swojej budowy - masz coś do ukrycia ??Acha, ponieważ jesteś zaradnym i samodzielnym człowiekiem znajdź papierowego kierownika budowy (bedzie tańszy i nie będzie ci w robocie przeszkadzał).daj fotkę tej dziury, jak mamy pomóc nie widząc jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 sasiadow wybielilem, bo nie czuje sie upowazniony, do publikacji ich dzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Leon a Ty chcesz mieć kierownika z prawdziwego zdarzenia czy pieczątke tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 kurcze normalnei uzywam katalogu firm onet plale nie mam za bardzo pojecia pod jakim haslem szukac kierownika budowy czy szukac zakladow inzynierii budowlanej?czy moze w uslugach budowlanych? moje ktos ma jakies tipsy jak naszybciej znalezc kierownika?moze sa jakies listy uprawnionych gdzies do sciagneicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 kierownika w sumie chce z prawdziwego zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 23.05.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 kurcze normalnei uzywam katalogu firm onet pl ale nie mam za bardzo pojecia pod jakim haslem szukac kierownika budowy czy szukac zakladow inzynierii budowlanej? czy moze w uslugach budowlanych? moje ktos ma jakies tipsy jak naszybciej znalezc kierownika? moze sa jakies listy uprawnionych gdzies do sciagneicie? Najlepiej udaj sie do starostwa i z odpowiedniego dzialu "zatrudnij" kierownika. masz 100%gwarancji na odebranie budynku. A w Twoim przypadku może to być istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.05.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Leon, po prostu napisz jaka dzielnica Katowic i już przestaję Ci niszczyć wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Leon ja za kierownika płace 2500 tys za całą budowe, mogłem sobie za 800 załatwić no ale stwierdziłem ze jeden dyletant w osobie inwestora starczy na budowie.Leon ja sie obawiam że Ty chciałbyś obie te cechy na raz połączyć ma byc dobry i tani ...owczarek ma takie cechy ! ps. drogi Leonku ja mysle ze Ci ta drobna niedogodnosc nie odwlecze do przyszłego roku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 nie musi byc koniecznei tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 23.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 leonku, w jakim Ty kraju zyjesz. oficjalnie to oni nie maja, ale tylko zadzwoń do starostwa i zapytaj, on Ci kolegę poleci, który "wszystko" załatwi.Ja tak zrobiłem, okna przenosiłem w trakcie budowy, bez zmian w dokumentacji i jak byli na odbiorze to "nic" nie zauważyli, nawet przesuniecia budynku o 0,5 m i poszerzeniu go o 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 a czy taki fachowiec jest drozszy niz standardowy?bo wizja jest kuszacamoze przepchnalby moje dodatkowe ocieplenie garazu (zmiana powierzchni zabudowy ) po cichu acha i jaki odbior?przecie w domkach nie ma odbioru???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 ...Najlepiej udaj sie do starostwa i z odpowiedniego dzialu "zatrudnij" kierownika. masz 100%gwarancji na odebranie budynku... Popieram- jest to najlepsze rozwiązanie, jeśli nie chcesz płynąć pod prąd. Ubierz się tak jakoś swojsko (żadne garnitury i białe koszule!!! bo wystraszysz ludzi), zagadaj, uśmiechnij się, zrób minę bezradnego dziecka a na pewno urzędnik (-czka) się nad Tobą "ulitują" i dadzą Ci namiary na tego, którego Ci właśnie potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon z Katowic 23.05.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nazywam się Leon z Katowic i nie będę ogłoszenia pisał w dziale ogłoszenia drobne, ale w wymianie doświadczeń , dlaczego ?, bo mam wszystkich w d...... jestem najważniejszy, muszę mieć największą poczytalność. Nawet jak z jeden dzień nie będzie działał mi mój nick, to założe nowy, będe się z wami żegnał i pytał dlaczego mnie "zbanowali", mnie taką indywidualność, elitę forum. Następnym razem zapytam was, gdzie najtaniej kupić gwoździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts