Gość 23.05.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 mi tez było miło Leon ja mysle ze kierownik ze starostwa to nie jest dla Ciebie dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.05.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Leonie, czy jesteś w stanie podać mi w jakiej dzielnicy Katowic masz działkę. Jeżeli nie chcesz, po prostu napisz, dam Ci wtedy spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 bo jak sie obrazi to ......(tutaj se dospiewaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Leonie, czy jesteś w stanie podać mi w jakiej dzielnicy Katowic masz działkę. Jeżeli nie chcesz, po prostu napisz, dam Ci wtedy spokój. nie chce podawac tyle teraz fanatykow...... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 23.05.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 a czy taki fachowiec jest drozszy niz standardowy? bo wizja jest kuszaca moze przepchnalby moje dodatkowe ocieplenie garazu (zmiana powierzchni zabudowy ) po cichu acha i jaki odbior? przecie w domkach nie ma odbioru???? Droższy nie jest. Odbiór domku istnieje, wierz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 wiem ze istnieje, ale slysalem, ze tylko jesli ktos ma budowe podzielona na etapy dlatego nie chce nic dzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 23.05.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 wiem ze istnieje, ale slysalem, ze tylko jesli ktos ma budowe podzielona na etapy dlatego nie chce nic dzielic U mnie w gminie wszystkie domki sa obowiazkowo odbierane. Nie wystarcza zawiadomienie. Przybywaja i odbieraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.05.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Leonie, czy jesteś w stanie podać mi w jakiej dzielnicy Katowic masz działkę. Jeżeli nie chcesz, po prostu napisz, dam Ci wtedy spokój. nie chce podawac tyle teraz fanatykow...... na razie Rozumiem, że jak napisałbyś Piotrowice lub Szopienice, miałbyś od razu najazd fanatyków? Chyba bardzo komuś zalazłeś za skórę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 wiesz z natury jestem nieufny i jak ktos mnei wypytuje uporczywie o adres to staje sie podejrzliwy.... czy ja sie ciebie pytam gdzie dokladnie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A czy ja się Ciebie pytam, gdzie dokładnie budujesz? Taka dzielnica Katowic, to jak całe moje miasto.Pytam z bezinteresownej ciekawości. O moim najeździe możesz zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Leon z czystej sympati podbije Ci wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Całkiem mozliwe, że Leona już w całej dzielnicy znają, więc trafić nie byłoby trudno Leon, buduj tak, abyś nie bał sie odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts