mickoz 24.08.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 c77c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maca 24.08.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 a u mnie powoli jest gdzie się kąpać: http://albumik.pl/albumy/maca/gra/5959343236831.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 25.08.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam, Możecie podpowiedzieć jak wklejać zdjecia!! Chciałbym pochwalić się postępem prac na naszej budowie C77b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maca 25.08.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam, Możecie podpowiedzieć jak wklejać zdjecia!! Chciałbym pochwalić się postępem prac na naszej budowie C77b trzeba miedzy te znaczniki: ......................... ----wstawic odnośnik do strony internetowej gdzie znajduje się zdjęcie (tam gdzie kropki. wygląda to mniejwięcej tak: [ img]http://albumik.pl/img/moja fotka1.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszielony 29.08.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Co myślicie o elewacji z cegły klinkierowej ? czy ktoś z Was wykonał taka elewację zręcznemu jeżeli tak do dlaczego ? a co przemawiało za tym żeby go jednak otynkować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maca 24.09.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Co myślicie o elewacji z cegły klinkierowej ? czy ktoś z Was wykonał taka elewację zręcznemu jeżeli tak do dlaczego ? a co przemawiało za tym żeby go jednak otynkować ?? widzę że wszyscy się ewakuowali z tego tematu i pomocy znikąd dla nowych członków społeczności. Ja myślałem o tym aby zrobić cały dom klinkierem, ale stwierdziłem że jeśli mnie nie stać na prawdziwą cegłe to nie ma sensu, choć przyznam się że robi taki dom świetne wrażenie!!!! nawet miałem gdzieś takie jedno zdjęcie podobnego domu całego w klinkierze....... jak tylko poukładam się z życiem w nowym domu to znajdę i wkleję, ale niestety jeszcze muszę wyjechać na miesiąc więc trochę to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 28.09.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) widzę że wszyscy się ewakuowali z tego tematu i pomocy znikąd dla nowych członków społeczności. Ja myślałem o tym aby zrobić cały dom klinkierem, ale stwierdziłem że jeśli mnie nie stać na prawdziwą cegłe to nie ma sensu, choć przyznam się że robi taki dom świetne wrażenie!!!! nawet miałem gdzieś takie jedno zdjęcie podobnego domu całego w klinkierze....... jak tylko poukładam się z życiem w nowym domu to znajdę i wkleję, ale niestety jeszcze muszę wyjechać na miesiąc więc trochę to potrwa mój dom jest z klinkierową elewacją.... wystarczy za przeproszeniem przelecieć wątek... parę fotek się znajdzie... Buziaki dla all , co im się jeszcze chce tu zaglądać.... chociaż mi się już nie chce.............. straszna lipa wyszła, szkoda gadać............ Edytowane 29 Września 2010 przez annecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nairda_g 12.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ja tez czasem zaglądam... Właśnie skończyliśmy w naszym c77c tynki wewnętrzne i elektrykę. Czekamy na podłogówkę. Jeśli ktoś ma pytania do tych etapów to bardzo proszę. Tymczasem w oczekiwaniu na bramę (Hormann oszalał z terminami) zrobiliśmy własną. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 15.10.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Ja tez czasem zaglądam... Właśnie skończyliśmy w naszym c77c tynki wewnętrzne i elektrykę. Czekamy na podłogówkę. Jeśli ktoś ma pytania do tych etapów to bardzo proszę. Tymczasem w oczekiwaniu na bramę (Hormann oszalał z terminami) zrobiliśmy własną. pozdrawiam wszystkich no i pięknie , bo najwyższej próby są zawsze rzeczy ręcznie robione.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 19.10.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ja tez czasem zaglądam... Właśnie skończyliśmy w naszym c77c tynki wewnętrzne i elektrykę. Czekamy na podłogówkę. Jeśli ktoś ma pytania do tych etapów to bardzo proszę. Tymczasem w oczekiwaniu na bramę (Hormann oszalał z terminami) zrobiliśmy własną. pozdrawiam wszystkich Też miałem taką bramę, zanim zamontowałem właściwą. Ważne, że chroni. Ja też należę do grona "z rzadka zaglądających". Może dlatego, że robota idzie jak krew z nosa... Ale napiszę co u nas. Mamy płot wokół działki, betonowy, bo jak robić coś to na wieki, żeby nie trzeba było konserwować. Całe poddasze pokryłem panelami, bo wykładzina była już w opłakanym stanie. Teraz okładam płytkami schody, schodek po schodku. Mam już ich 4 i nie mogę przyspieszyć roboty, bo płytki układam w karo i żeby zachować ciągłość muszę robić po kolei. Podejrzewam, że reszta Zręczniaków też dziubie... Pozdrawiam. Szkrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 20.10.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Też miałem taką bramę, zanim zamontowałem właściwą. Ważne, że chroni. Ja też należę do grona "z rzadka zaglądających". Może dlatego, że robota idzie jak krew z nosa... Ale napiszę co u nas. Mamy płot wokół działki, betonowy, bo jak robić coś to na wieki, żeby nie trzeba było konserwować. Całe poddasze pokryłem panelami, bo wykładzina była już w opłakanym stanie. Teraz okładam płytkami schody, schodek po schodku. Mam już ich 4 i nie mogę przyspieszyć roboty, bo płytki układam w karo i żeby zachować ciągłość muszę robić po kolei. Podejrzewam, że reszta Zręczniaków też dziubie... Pozdrawiam. Szkrab ano tak to bywa... moje tymczasowe drzwi wciąż urzędują i chyba jeszcze trochę pobędą , bo są ważniejsze wydatki.... hehe jeśli chodzi o prace wykończeniowe to ja się chwilowo poddałem i działa u mnie w moim imieniu Pan Zbyszek..... i być może dlatego prace się w ogóle posuwają... zgłosiłem już nawet dom do odbioru i choć kilku rzeczy jeszcze się dorobiliśmy , to uznaliśmy , że jakoś to będzie... póki co doczekaliśmy się skończenia łazienki na górze i małej toalety na dole, gniazdka, przełączniki , jakieś zasłonki w salonie a także pozakładaliśmy drzwi na górze, panele, gładzie i malowania... niby nic a tyle kasy idzie , ze hoho... jestem w szoku. zostało oświetlenie na górze. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardura 28.10.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 maca@ super zdjęcia w albumie-bardzo mi sie podoba-proszeo wiecej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 31.10.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ja też należę do grona "z rzadka zaglądających". Niestety - takie czasy. Ja też dawno nie zaglądałem... Trzeba się opiekować młodym, żonką, pracą no i Zręcznym.... a tu niestety zawsze jest kupa roboty... Także nowy layout forum jakoś mnie odrzuca .... i czuje sie zagubiony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nairda_g 01.11.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A u nas kończymy hydraulikę... podłogówka czeka na szlichtę, po akcji 'szambo' teren czeka na wyrównanie... nadjechała tez nowa brama garażowa, więc z bólem serca porąbaliśmy nasze dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 01.12.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam wszystkich Zręczniaków Poniżej wysyłam link ze zdjęciami naszego zręcznego. Budowę zaczeliśmy w czerwcu, pod koniec listopada zakończyliśmy inwestycję na ten rok. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 03.12.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam wszystkich Zręczniaków Poniżej wysyłam link ze zdjęciami naszego zręcznego. Budowę zaczeliśmy w czerwcu, pod koniec listopada zakończyliśmy inwestycję na ten rok. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania No wreszcie wystartowaliście. Co prawda nie z drewna, ale się buduje. Bardzo ładnie. Gratulacje! szkrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszielony 06.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Widzę, że budowa idzie a raczej szła na całego ja z małżonką też zaczęliśmy w tym roku budowę c77b ale zaczęliśmy we wrześniu i zakończyliśmy miesiąc później na stanie 0, plan jest taki aby zakończyć budowę w przyszłym roku i wprowadzić się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maca 13.12.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 powiem tylko tyle: MIESZKA SIE ZAJEBI......, DOM JEST DOSKONAŁY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati i Maja 03.01.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Maca super wnętrza!!! Kiedy się wprowadziliście? My na razie mamy płyty k-g na poddaszu i powoli zaczynamy wykończenie. Zaczęliśmy od kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 05.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 (edytowane) Witam, Wysyłam link do filmu pokazującego wnętrze naszego Zręczniaka )) Jakość kiepska film kręcony kalkulatorem ))) Znajdziecie tam filmik z parteru i pieterka Z pieterka nic nie widać, bo za ciemno Edytowane 5 Stycznia 2011 przez kasia i boguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts