stenka78 16.01.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 sol26 moim zdaniem cegła jest fantastyczna pa powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał30 16.01.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 sol26.Każdy ma inny gust,i tak wybierzesz to co Tobie bardziej się podoba i problem będzie rozwiązany! Jak dla mnie na pierwszym miejscu stawiam wariant drugi:kolor szary! a na drugim miejscu ścianę z cegły! To tak z mego punktu widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 30 18.01.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 witam... moze to pytanie niekoniecznie tutaj pasuje bo to bardziej na forum o drzwiach:)... ale szukam podpowiedzi;) chodzi o drzwi wejsciowe w kolorze antracyt a głownie to o ich koszt... szukamy drzwi tak do 3000 moze ktos ma takie drzwi albo orientuje sie jakie firmy robia w tym kolorze i w takiej cenie? hormann i gerda a i jeszcze wisniowski -tu ceny znam i niestety grubo ponad 3000:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maca 18.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 sol26.każdy ma inny gust,i tak wybierzesz to co tobie bardziej się podoba i problem będzie rozwiązany! Jak dla mnie na pierwszym miejscu stawiam wariant drugi:kolor szary! A na drugim miejscu ścianę z cegły! To tak z mego punktu widzenia. potwierdzam i popieram - gust to sprawa indywidualna - podziel się swoim ale raczej nikt nie powinien ci podpowiadać bo jakbyś zobaczyła gust moich rodzicow to popukała bys się w glowe ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smeek 21.01.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Default Witam serdecznie. Tu kolejny fan najmniejszego Zręcznego wer.A. Noszę się już chyba z pół roku z kupnem projektu i ostateczną decyzją. Obejrzałem już chyba z pół miliona projektów... i dochodzę do wniosku,że nie ma ładniejszego ponadczasowego domku pasującego na dość wąską działkę O ile finanse (bank) pozwolą, to decyzja padnie na Zręcznego C77a , jeśli nie to mniejszy brat Skrzat c115. Budowniczowie Zręcznegodo stanu SSO z dachem z dachówki cementowej wycenili mi na 150tys. Czy to realne?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smeek 24.01.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Hej! Mam nadzieję,że ktoś tu zagląda. Klamka zapadła... Kupiłem projekt Zręcznego c77a. Teraz pozostaje tylko wybudować.... Projekt raczej bez zmian,bez podnoszenia ścianki kolankowej, tylko wejście do kotłowni od strony garażu i likwidacja garderoby przy schodach -otwarte pomieszczenie z klatka schodową...takie założenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 28.01.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 pewnie ,ze od czasu do czasu ktos tu zaglada.smeek dam ci rade....przeczytaj sobie forum od przyslowiowej deski do deski i wierz mi ...na wiele spraw spojrzysz inaczej, zobaczysz wiele zdjec ..tez wersji A i oczywiscie nie spiesz sie bo zajmie ci to dobry tydzien..pozdrawiam wszystkich ktorzy juz mieszkaja i tych ,ktorzy tak jak ja czekaja na powrot wiosny ,zeby stanac znow do boju z budowlancami. a tak na marginesie mnie sie nie udalo za ta cene pobudowac SSO zaczelam na wiosne 2011:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kast 29.01.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 kasia i boguś możecie pokazać zdjęcia wnętrz? - najbardziej ciekawi mnie kominek w zestawieniu ze sprzętami salonowymi i kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smeek 29.01.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dzięki beatenka. Czytam ,czytam, ale ciągle brakuje zdjęć lub jest ich mało- faceci są wzrokowcami;) zwłaszcza skończonych domków. Faktycznie można wielu rzeczy się dowiedzieć na forum. Aby do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 30.01.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) kast chętnie cos wrzucę za kilka dni, moze w weekend zrobie zdjęcia tak aby uchwycic swiatło dzienne. Własnie jestem na etapie wybierania firan, na dodatki jeszcze troche musimy poczekać, brakuje jeszcze mojego wymarzonego obrazu z galerii i pewnego specjalnego fotela, tak aby wnetrze wyglądało tak jak sobie je wyobraźiłam.Na rzie troche puto we wnetrzu ale dodatki powoli sie pojawiaja. Tak, lada dzień wrzuce jakies fotki. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez kasia i boguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 31.01.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Pierwsza partia zdjęć. Zrobiłam wczoraj wieczorem, telefonem, dlatego jakość taka jak widać. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez kasia i boguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 31.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Druga tura. A pięterko, łazienki i pokój gościnny zostawię na kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 31.01.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 piękne wnetrza!! jestem pod wrażeniem :-)prosimy o więcej ja mam pytanie do wszystkich zręczniaków- jak wykończyliście podbitkę nadbitkę - jak to wygląda nad tarasem i wejściem u was??? u mnie jest pół na pół i trochę dziwnie to wygląda - po południu dam zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 31.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 wklejam zdjecia podbitki czy tez nadbitki:-) http://images10.fotosik.pl/711/159fee34b83c3516.jpghttp://images10.fotosik.pl/711/dcbb53770dc029d8.jpg i co sądzicie o tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 02.02.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) po pierwsze widać , że burza Ci nie straszna.... hehe a po drugie to, u mnie np. materiał na podbitkę był malowany lakierobejcą z dwóch stron, po razie a potem jeszcze raz od strony zewnętrznej i dopiero montowany... jak wykonawca podbitki tłumaczy brak zabezpieczenia od wewnętrznej strony? a może jest jakieś?....p.s. poza tym nie obraź sie ale mi te zręczniaki z dodatkowymi pustakami w ściance kolankowej, bez optycznego obniżenia np dłuższymi krokwiami lub zmianą kąta dachu, wyglądają jakoś tak łyso... pozdr Edytowane 2 Lutego 2012 przez annecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 02.02.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 rzeczywiscie ta podbitka z nadbitka jakos dziwnie wyglada ale moze idzie sie do tego przyzwyczaic.....w czasie budowy wiele rzeczy wyglada na poczatku dziwnie a pozniej sobie myslisz ....to nie wyglada tak zle. kasia i bogus jestem pod wrazeniem....SUPER...wiecej zdjec prosimy....a ten kominekkkkkkkkkkkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał30 02.02.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 sol26 no faktycznie jest to head&shoulders dwa w jednym podbitka z nadbitką.Moim zdaniem przy takich konstrukcjach podbitka jest lepszym wyjściem bo skraca nam automatycznie ścianę"wizualnie" i robi nam się ładna zamknięta bryła.Ale tak jak pisze beatenka w czasie budowy dużo rzeczy wygląda dziwnie a pod koniec jak już wszystko jest ogarnięte nabiera to ostatecznego wyglądu. kasia i bogus wnętrza domu bardzo ładne prosimy więcej zdjęć lepszej jakości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kast 04.02.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 kasia i boguś; dzięki za fotki (nie lokalizuje tylko tej z tapetą i szafką na buty) kominek urzekający z tą witryną ( mają w sobie taką lekkość) jak patrzę na te zdjęcia to dobrym pomysłem było wysunięcie kuchni P.S. łazienki też lubimy oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 04.02.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 sol....styropian chyba nie konczy sie razem z nadbitka??? bo na zdjeciu jakos niewyraznie to widac! i jeszcze jedno moje takie przemyslenie...jak bedziesz zdejmowac pajeczyny na jesieni???? jak bylam kiedys u mojej znajomej to caly czas mialam wrazenie ,ze mi pajak na glowe spadnie bo u niej tak troche podobnie bylo zrobione nad tarasem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 14.02.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 annecy - faktycznie dom może z tej perspektyy wydaje się tak nieforemny - ale jak spojrzysz z innej to nie jest tak źle. http://images10.fotosik.pl/625/3c6df92d8b534c30.jpg ps kąt dachu to 33 st i naprawdę mnostwo miejsca u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts