kasia i boguś 04.09.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Żeby nie było że sie nie chwalę Chwalę się, bo jak sie już skończyło, to się można relaksować, powodzenia budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kast 04.09.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 ładnie kasia i boguś ładny masz też środek możesz wkleić fotki teraźniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 07.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Żeby nie było że sie nie chwalę Chwalę się, bo jak sie już skończyło, to się można relaksować, powodzenia budującym bardzo ładnie wyszło!!! gratki i miłego mieszkania....! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati i Maja 13.09.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 KASIA i BOGUŚ podziwiam i szczerze zazdroszczę! My mieszkamy od roku a do takiego stanu wykończenia wokół domu chyba nigdy nie doprowadzimy! Szacun!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wit.sg 17.09.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 witam wszystkich, zastanawiamy się z żoną nad zakupem projektu zręczny w wersji z garażem dwustanowiskowym, czy jest tu ktoś z Górnego Śląska, Małopolski lub Dolnego Śląska kto budował według tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 19.09.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Głogów, dolnośląskie, tak ja budowałem i gorąco polecam witam wszystkich, zastanawiamy się z żoną nad zakupem projektu zręczny w wersji z garażem dwustanowiskowym, czy jest tu ktoś z Górnego Śląska, Małopolski lub Dolnego Śląska kto budował według tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 19.09.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 I bardzo dobrze bo budowa tego domku to poezja A już nie mogę się doczekać takiego sajgonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 23.09.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 :yes:poezja powiadasz....epika,liryka i dramat ...najgorzej chyba trafic na ten ostatni:no:ja akurat ocieplam dach i dramat jest bo idzie sie udusic welna szklanaANGELA co u ciebie ...pokaz nam cos .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 15.10.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 :yes:poezja powiadasz.... epika,liryka i dramat ... ANGELA co u ciebie ...pokaz nam cos .... np. strefy niesforne... hehe, zdjęcia domku też mogą być... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 15.10.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam wszystkich! Budowa... to na 100% to nie poezja nie liryka, ani epika nawet nie dramat to po prostu horror. W sumie to nie potrafię nawet wskazać co konkretnie tak mnie wkurza. No ale nie ma co powiedziało się A trzeba powiedzieć i resztę alfabetu. Tak było w sobotę. Niewiele tego ale cóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał30 15.10.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam wszystkich! Budowa... to na 100% to nie poezja nie liryka, ani epika nawet nie dramat to po prostu horror. W sumie to nie potrafię nawet wskazać co konkretnie tak mnie wkurza. No ale nie ma co powiedziało się A trzeba powiedzieć i resztę alfabetu. Tak było w sobotę. Niewiele tego ale cóż.... [ATTACH=CONFIG]142181[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142182[/ATTACH] Piszesz że niewiele tego! Z ziemi już wyszłaś,mury pną się już do góry ,a więc nie jest źle!!Wiem wiem jak są mury to chciałoby się już strop,a jak jest strop to już by się chciało dach itd. wszystko w swoim czasie byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 27.10.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Małymi kroczkami ale do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 27.10.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał30 28.10.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Angela71 Całkiem ładnie te kroczki-nie są wcale takie małe strop miejscami już rozłożony,szalunki się robią-niebawem zalewanie.Oby do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 03.11.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Witam,Poszukujemy kogoś z woj. łódzkiego lub mazowieckiego kto buduje/wybudował ZRĘCZNEGO C77b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 06.11.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 PILNE! Proszę o informacje ile betonu poszło na strop + kolumny+taras! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 10.11.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) I stało się strop wylany .... Edytowane 10 Listopada 2012 przez Angela71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 11.11.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 A tak wygląda to dziś z góry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas.dz 21.11.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam wszystkich zręczniaków. Jestem nowy na forum. Na początek potrzebuję się skontaktować z kimś z województwa małopolskiego kto buduje zręczniaka. U mnie na razie sprawy formalne ale jak może dobrze pójdzie to w przyszłym roku wystartujemy z budową naszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 22.11.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 WitajcieJestem na etapie wyboru projektu. Czy możecie podzielić się waszymi szacunkowo poniesionymi kosztami dla poszczególnych etapów robót? Przewiduję krycie dachówką cermiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts