szwd77 13.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 http://albumik.pl/albumy/c77c/drzwi/2093012217651.jpg Drzwi już zamontowane , choć jeszcze nie wykończone Schody też ale zdjęcia do albumika wrzucę pojutrze Teraz ruszam z płytkami Jak dobrze pójdzie do połowy lutego wprowadzka Cieszę się ze grono naszych Zręczniaków się powiększa, wszystkim nowym życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Revir 13.01.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witajcie Zręczniaki. Ufff czyli jednak budujecie Ostatnio lekki zastój w temacie nastąpił, myślałem że przerwa zimowa U nas dzisiaj mija równo 3 miesiące od rozpoczęcia robót, w poniedziałek ekipa zaczyna deskowanie dachu, planujemy do maja się uwinąć gdyż na początku Czerwca pojawi nam się potomek !!! I byłoby by fajnie już przyjąć go na swoich "śmieciach". Wrzuciłem zdjęcia do albumiku http://rycerski.pl/dom/ Po lewej stronie menu, poszczególne etapy budowy. Pozdrawiam - Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregmag 13.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam, po przejrzeniu tysięcy projektów zdecydowaliśmy się na C77B Ma wszystko co sobie wymarzyliśmy. Świetnie byłoby obejrzeć go "na żywo". Może ktoś buduje w okolicach Koszalina? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Witaj, Nareszcie Zręczny wersja B - taki jak nasz. Gratulujemy wyboru. Mamy dopiero stan surowy otwarty, ale budowa jest w Mazowieckim. Wrzucę parę aktualnych zdjęć z budowy to zapraszam na stronę: http://gregmag.fotosik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NowyC77b 13.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Gregman: Twój domek pięknie wygląda na fotkach , gratulacje. My mamy już projekt zręcznego II i od jutra zaczynamy załątwiać pierwsze formalności, myślę że za dwa miesiące zdobędziemy pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 14.01.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Czy aby napewno u Was mróz był przyczyną pękających wylewek? Macie ogrzewanie podłogowe? mamy podłogówkę, ale na razie jest nie włączona chyba,ze myślisz o plastyfikatorze, czasami jak sie źle wymiesza to beton może nie związać chyba sie nie dowiemy jak było, a dziury trzeba załatać Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 15.01.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Czy aby napewno u Was mróz był przyczyną pękających wylewek? Macie ogrzewanie podłogowe? mamy podłogówkę, ale na razie jest nie włączona chyba,ze myślisz o plastyfikatorze, czasami jak sie źle wymiesza to beton może nie związać chyba sie nie dowiemy jak było, a dziury trzeba załatać Pzdr jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 15.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 http://albumik.pl/albumy/c77c/schody/2110151821924.jpg No i schody gotowe Cena 6100 - bukowe, na szczęście podczas wylewania stropu zwiększyliśmy otwór na schody dzięki czemu na parterze zajmują bardzo mało miejsca i przestrzeń zrobiła się dosyć spora Jak dla mnie bomba :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NikoMati 16.01.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Do wszystkich zręczniaków na etapie wykończeń.Jaką macie wysokość pomieszczenie na dole???Zastanaiwma się czy wysokość 2,66 (projekt) jest ok czy czasami nie zwiększaliscie tego wymiaru (cegiełka wiecej)?? Pozdrowionka Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek1969 19.01.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witam wszystkich, zdobyłem już pozwolenie, mam już ekipę czekam aż się ociepli i zaczynam budowę najładnieszego domku - czyli C77C. ps. czy ktoś buduje w okolicy krakowa taki domek. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 20.01.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam w najlepszym z domków z serii c77 Domek ten buduje się szybko i miło ja zacząłem 11 miesięcy temu i za 2-3 tygodnie sie przeprowadzam do mojego domku Tobie też życzę takiej udanej budowy Jeśli masz ochotę to możesz przejrzeć wszystkie kolejne etapy budowy w razie potrzeby służę radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NikoMati 25.01.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witam Pytanko właśnie odebrałem wycenę dachu naszego Zręczniaka: Dachówka ceramiczna Creaton Terra Harmonica (kolor brąz) niestety ładny kolor ale najdroższy prawie 24000 zł Akcesoria nie ceramiczne - 5200 zł System orynnowania Galeco (plastik) -1900 zł Okna Fakro + kołnierze (okna obrotowe Fakro, zastanawiamy się nad uchylno-obrotowymi) - 9700zł Będę wdzięczny za info jak u Was to wyglądało , wygląda. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megasmok 26.01.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 NikoMati PostWysłany: Pią, 25 Styczeń 2008 13:09 Temat postu: Dach Witam Pytanko właśnie odebrałem wycenę dachu naszego Zręczniaka: Dachówka ceramiczna Creaton Terra Harmonica (kolor brąz) niestety ładny kolor ale najdroższy prawie 24000 zł Akcesoria nie ceramiczne - 5200 zł System orynnowania Galeco (plastik) -1900 zł Okna Fakro + kołnierze (okna obrotowe Fakro, zastanawiamy się nad uchylno-obrotowymi) - 9700zł u mnie wyglądało tak: dachówka ceramiczna Nelskamp Nibra F10 velux x 8 (dodatkowe okno doświetla schody i korytarz na poddaszu w tym jedno okno specjalne do łazienki) wszystkie z kołnierzami rynny kanion PCV wszystkie akcesoria całość 33 tysiące pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NikoMati 28.01.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Stanowczo mniej...A jak cenowo więźba dachowa wychodziła?? PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NikoMati 28.01.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam, Mam jeszcze pytanko jakie macie okna (chodzi mi o te dachowe) w swoich zreczniakach?? Zastanawiam sie nad oknami Fakro model obrotowy (FTP-V) albo uchylno-obrotowy (FPP pro Selekt). Te drugie wydaja mi sie bardziej funkcjonalne ale niestety drosze Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megasmok 28.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 NikoMati A jak cenowo więźba dachowa wychodziła?? nas tarcica kosztowala 9300,- do tego dochodzą metalowe akcesoria (wkręty, gwoździe ect) pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NikoMati 29.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 NikoMati A jak cenowo więźba dachowa wychodziła?? nas tarcica kosztowala 9300,- do tego dochodzą metalowe akcesoria (wkręty, gwoździe ect) pozdrawiam, Monika Tak myslałem że koło 10 tysi wyjdzie No cóż powiedziało się A trzeba powiedzieć B Pozdrowionka Artur P.S.Decyzja o dachówce już podjęta (zamówiona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 05.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Czesc Zreczniaki i jak tam idzie budowanie? Ja mam naprawde juz dosyć - chciałbym już mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hanier ty nie narzekaj tylko sie bierz do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Revir 05.02.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Zręczniaki !!! Chciałbym zapytać jak u Was czasowo wyglądało budowanie C77C, ja chcę ambitnie skończyć do końca Maja (rozpoczęto 1 Pazdziernika). Dzisiaj się dowiedziałem że będę miał córeczkę Wspaniała wiadomość dla ledwie 24 letniego ojca budującego dom dla rozwijającej się rodziny ps. No cóż Zdrowie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 [Revir moje gratulacje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts