NikoMati 24.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzięki Pogor za info. PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 24.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jeszcze jedno aziniaki jakiej firmy macie kocioł. Może możecie polecić jakąś markę? mamy piec Buderusa i mogę go z czystym sumieniem polecić (8 lat bezawaryjnej pracy) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 25.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 [...] podbitkę tez mamy. No to dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 26.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 [...] podbitkę tez mamy. No to dzięki za fotki z małym poślizgiem ale sie pojawią, dobrze wiedzieć ż e jest chętny do ogladania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NikoMati 26.03.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 [...] podbitkę tez mamy. No to dzięki za fotki z małym poślizgiem ale sie pojawią, dobrze wiedzieć ż e jest chętny do ogladania pozdrawiam Fotek nigdy nie za wiele Pozdrawiam. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 26.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 słowo się rzekło..... tak było w sierpniu 2008 http://images47.fotosik.pl/26/100a9eaaf687de99m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 26.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 tak jest teraz garderoba http://images45.fotosik.pl/92/e11767854f0b292em.jpg i jeszcze raz http://images37.fotosik.pl/88/4d3cf2c61c40b50dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 26.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 i jeszcze salon i schody (czekające na dokończenie) http://images50.fotosik.pl/92/fd67c0e1d23afd69m.jpg http://images47.fotosik.pl/92/dd75096f7cccc3dfm.jpg pozostałe zdjęcia po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 27.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 pogor, witaj w klubie U nas identyczne warunki, też mieszkamy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NikoMati 27.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzięki Pogor za foty Mam parę pytań w sprawie garderoby. 1.Jak rozwiązaliście sprawę wejścia do garderoby (jest otwarta czy scianka i drzwi) 2.Te szafeczki w garderobie jaką maja wysokość?? (kolega nie murował ścianki w garderobie zgodnie z projektem – ja tez z tego zrezygnowałem) wiec zastanawiam się czy dostęp do szafek nie jest utrudniony. Już się nie mogę doczekać jak będę miał podobny stan zręczniaka Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 27.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzięki Pogor za foty Mam parę pytań w sprawie garderoby. 1.Jak rozwiązaliście sprawę wejścia do garderoby (jest otwarta czy scianka i drzwi) 2.Te szafeczki w garderobie jaką maja wysokość?? (kolega nie murował ścianki w garderobie zgodnie z projektem – ja tez z tego zrezygnowałem) wiec zastanawiam się czy dostęp do szafek nie jest utrudniony. w wejściu do garderoby jest ścianka i drzwi harmonijkowe, wrzuce jutro parę zdjęć, my tez nie robiliśmy ścianki kolankowej z KG zgodnie zprojektem ale my podnieśliśmy dom o jeden pustak ( w sumie lepiej byłoby to zrobić o dwa, ale musztarda po obiedzie) . Funkcjonalność półek wyjdzie wpraniu (jak widac na rzie jeszcze nie są zagospodarowane) ich wyskokość to chyba 30 cm, ale zmierze wieczorem i ewentualnie skoryguję, dostep do półek jest dośc dobry, tj nie ma mowy aby podejsc tam na stojąco, ale nie trzeba się czołgać naprawdę podchodzi się do półek w miare komfortowo nie wiem tylko czy nie lepiej byłoby zrobic mniej półek a wyższe, zasugerowałam to nawet panu od garderoby juz w trakcie montażu, tj spytałam czy jeszcze możemy zmieniać wysokość półek, odpowiedział że tak, ale on osobiście odradza bo wyższe półki (i trzymanie ubrań na kupie) sprzyja bałaganowi a z doświadczenia wie, że tka wysokosć jest wystarczajaca, przyjęłam argumentację jesli bedzie jednak niewygodnie to może kiedys pozmieniam, to juz nie wielka robota. pozdrawiam i życzę szybkich postepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 27.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 pogor, witaj w klubie U nas identyczne warunki, też mieszkamy na budowie ma to swój urok, nieprawdaż ? czasami to sie zastanawiam, co my biedni zrobimy z wolnym czasem jak juz wszystko bedzie wykończone pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 28.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 pogor, witaj w klubie U nas identyczne warunki, też mieszkamy na budowie ma to swój urok, nieprawdaż ? czasami to sie zastanawiam, co my biedni zrobimy z wolnym czasem jak juz wszystko bedzie wykończone pozdrawiam Chyba będziemy bawić jakieś wnuki Jakoś nie widzę końca tej wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 01.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Koniec będzie aż się wykończysz... ...psychicznie i fizycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 06.04.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 proszę o więcej pozytywnych wibracji, bo mi tu grozą powiało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 07.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a u mnie praca wre humus zdjęty, budynek wytyczony i dziś od rana kopią, kopią, kopią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 07.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ciężko o pozytywne wibracje. Schody miały być za 6k a wycena wyszła za 10k. Eeeech może drabinę się polakieruje i też będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 08.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 u mnie radosny kurs euro sprawił cenę schodów na 13.000 pln(merbau)... a miała być dycha............ takie życie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek1969 09.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam, Zręczniakówczy mógłbyś wstawić zdjęcia schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek1969 09.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dawno nic nie pisałem, domek jest wystawiony, obecnie fliziarz robi swoje, jeśli ktoś się buduje w okolicy krakowa mogę polecić fliziarza, gości od tynków gipsowych i od alarmu z nich jestem najbardziej zadowolony. Kilka zdjęć. Będę dokładał.Pozdrawiam http://www.albumik.pl/albumy/mati hasło mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts