maca 01.08.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 macie racje... dupowato wygląda BLACHA na tak ładnym domku... widziałem... jednak musi być PRAWDZIWY dach-najlepiej na wysoki połysk ale to ogromne koszty zwłaszcze że czym dachówka ciemniejsza tym ona droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gralowa 01.08.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 szykują się jakieś nowe zręczniaki w nowym roku? hę? przyznawać się po kolei....! chętnie pośledzę czyjeś zmagania... pozdr Witam jak po kolei to pewnie będę pierwsza ale długo nic nie napiszę bo dopiero czekamy na warunki zabudowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 02.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 coś ten wątek ostatnio kuleje... starsi stażem zręczniacy się ostatnio nic a nic nie udzielają... skąd my młodzi mamy brać inspiracje i wiedzę, hę? byście coś popisali częsciej wiecej zdjęc proszę ! co i jak jak poddasze... kotłownia , kuchnie, sypialnie, salony i łazienki... to da wyobrazenie o możliwościach tego projektu pozdr i dopinguje all , którzy zdecydowali się na zręczniaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 06.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 coś ten wątek ostatnio kuleje... starsi stażem zręczniacy się ostatnio nic a nic nie udzielają... skąd my młodzi mamy brać inspiracje i wiedzę, hę? byście coś popisali częsciej Priorytety się zmieniają Teraz więcej czasu jest zarezerwowane dla rodzinki... dla siebie... Trzeba odpocząć, skupić się troszkę mocniej na pracy... Czas budowy to niestety czas wyjęty z życiorysu Ja śledzę wątęk (oczywiście w miarę możliwości) - pytajcie ... wtedy łatwiej coś napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annanowacka 06.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hej! Jestem nowa na tym forum! Nie wiem jak sie z Wami skontaktowzc i jak tu wlozyc zdjecia POMOZCIE MI PROSZE. Dom buduje mi tata,napewno nie bedzie taki jak Wasze,ale bardzo sie stara.Wlasnie zalalismy strop.Troche tata nam pozmienial co nieco i nie wiemy czy tak moze byc.No ale coz... juz po fakcie....... Prosze niech ktos sie do mnie odezwie. ANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 06.08.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hej! Jestem nowa na tym forum! Nie wiem jak sie z Wami skontaktowzc i jak tu wlozyc zdjecia POMOZCIE MI PROSZE. Dom buduje mi tata,napewno nie bedzie taki jak Wasze,ale bardzo sie stara.Wlasnie zalalismy strop.Troche tata nam pozmienial co nieco i nie wiemy czy tak moze byc.No ale coz... juz po fakcie....... Prosze niech ktos sie do mnie odezwie. ANIA nasza brać słucha.... halo? p.s. ma ktoś zdjęcia swojej podbitki i jak była robiona? foty mile widziane.... pliz, pliz, pliz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 08.08.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Hej! Jestem nowa na tym forum! Nie wiem jak sie z Wami skontaktowzc i jak tu wlozyc zdjecia POMOZCIE MI PROSZE. Dom buduje mi tata,napewno nie bedzie taki jak Wasze,ale bardzo sie stara.Wlasnie zalalismy strop.Troche tata nam pozmienial co nieco i nie wiemy czy tak moze byc.No ale coz... juz po fakcie....... Prosze niech ktos sie do mnie odezwie. ANIA nasza brać słucha.... halo? hmm.. p.s. ma ktoś zdjęcia swojej podbitki i jak była robiona? foty mile widziane.... pliz, pliz, pliz.... Nie mam zdjęć U mnie jest sosnowa. malowaliśmy sami (sadolin podkładowy z 2 stron + sadolin kolor od zewnątrz). Nie dopilnowałem troche wykonania (mocowania na stelażu), no i taka się troszke rozsycha - troszkę się "pofałdowała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardura 10.08.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam a czy ktos w ogole to buduje zrecznego bez garażu? Prosze o kontakt w celu wymiany doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 10.08.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 coś ten wątek ostatnio kuleje... starsi stażem zręczniacy się ostatnio nic a nic nie udzielają... skąd my młodzi mamy brać inspiracje i wiedzę, hę? byście coś popisali częsciej wiecej zdjęc proszę ! co i jak jak poddasze... kotłownia , kuchnie, sypialnie, salony i łazienki... to da wyobrazenie o możliwościach tego projektu pozdr i dopinguje all , którzy zdecydowali się na zręczniaka... Wprawdzie nie ma się jeszcze czym chwalić, ale skoro nalegacie.... Kuchnia w trakcie meblowania: http://img32.imageshack.us/img32/2636/kuchnia.jpghttp://img300.imageshack.us/img300/7889/kuchnia2.jpg Oczywiście biurko czeka eksmisja. Na razie pełni rolę szafki pod płytę A płyta czeka... na nowego właściciela. Jest ktoś chętny? Lodówka też jest tutaj tymczasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 11.08.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam a czy ktos w ogole to buduje zrecznego bez garażu? Prosze o kontakt w celu wymiany doświadczeń ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardura 11.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 O to prosze o pare zdjec. Bardzo prosze moze na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 11.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 obiecuje zrobic jutro galerie zdjec aktualnych bo nie robilem zdjec hacjendy od pół roku.... jak zrobie to postaram sie cosik wrzucic.... np. kominek , kuchnie , schody... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardura 11.08.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Super dzieki wielkie a podnosiliście ścianke kolankową, albo kąt nachylenia dachu? A jakie macie słupy? okragłe, czy kwadrat i jakiej średnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardura 11.08.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a na ile pustaków masz sciane kolankowa i tą czołową i jakiej wysokości masz pustak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 11.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ściany nie podnosiłem, kątów nie zmieniałem...wysokość taka jak w projekcie, nie pamietam teraz dokładnie... słupy sa też takie jak w projekcie - drewniane o przekroju kwadratu , zdaje sie ze 20cm...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardura 12.08.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no to czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maca 13.08.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ściany nie podnosiłem, kątów nie zmieniałem... wysokość taka jak w projekcie, nie pamietam teraz dokładnie... słupy sa też takie jak w projekcie - drewniane o przekroju kwadratu , zdaje sie ze 20cm... pozdr wszystko ładnie i pięknie z tym że TY masz inną wersję domku a ci co sie pobudowali w zręczniakach "C" milczą Ja ciągle czekam na zgodę ze starostwa na budowę (mocy musi nabrać ale we wrześniu ruszy budowa a wówczas zasypię Was tu pytaniami - hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 13.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 3. Podnieść pietro o 1,5 suporeksu - metrarz o wiele większy a forma domu zachowana podobno dom może stracić proporcje Nie wiem, nie widziałem gotowego budynku po zmianach - nie podnosiłem 4. kominek zbędny (raz że snobizm;) bo piec wielofunkcyjny zapewni optymalne grzanie nawet przy skokach cen takiego czy innego paliwa w danym roku podobno - fajny klimat, nie trzeba włączać pieca w okresach przejściowych, taniej. Mam kominek, czasem palę - w sumie fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maca 15.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Kominek !! podobno - fajny klimat, nie trzeba włączać pieca w okresach przejściowych, taniej. za cenę kominka mam SOLARY i to jest dopiero ekonomiczne KOMUNIKAT PROSZĘ - kto ma zrecznego najbliżej WAŁCZA (http://mapy.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=wa%C5%82cz&sll=52.025459,19.204102&sspn=5.436351,13.688965&ie=UTF8&ll=53.284922,16.475372&spn=0.082511,0.21389&z=12&iwloc=A) muszę go zobaczyć w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 16.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kominek !! podobno - fajny klimat, nie trzeba włączać pieca w okresach przejściowych, taniej. za cenę kominka mam SOLARY hmm.. można i tak - co kto lubi. a jeszcze mi tak się pojawiają pewne wątpliwości... 1. tanie te solary .... 2. dają podobny klimat? 3. solary bedą Ci dom ogrzewać? 4. w zimę (i pochmurne dni) też działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts