Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Szkrabie, kuchnia świetna. Gratuluję.

Napisz mi proszę co to za blat? Cały biały, czy z jakimś motywem? Jakaś firma, symbol?

pozdrawiam

Dziękuję.

Wrzucam fotkę blatu. Pochodzi on z nieistniejącej już firmy Alpo. Pod koniec roku mieli totalną wyprzedaż. Niestety, nie znam nazwy bo magazynierzy posługiwali się jakimś tajemniczym kodem, którego nie pamiętam.

http://img31.imageshack.us/img31/5563/dsc03695b.jpg

pozdrawiam,

Szkrab

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

maca@ dzięki

ja buduję C77a lustro, brama ma wymiar 2,5x2,5 i chcę ją optycznie obniżyć,

natomiast kolor elewacji będzie podobny ale to było pewne jeszcze przed

zakupem projektu, widzę na zdjęciu ogrodzenie panelowe czy mógłbyś

zdradzić (może być na pw) ile płaciłeś za mb?

pozdrawiam

maca@ dzięki

ja buduję C77a lustro, brama ma wymiar 2,5x2,5 i chcę ją optycznie obniżyć,

natomiast kolor elewacji będzie podobny ale to było pewne jeszcze przed

zakupem projektu, widzę na zdjęciu ogrodzenie panelowe czy mógłbyś

zdradzić (może być na pw) ile płaciłeś za mb?

pozdrawiam

proszę BARDZO, w albumiku dodałem dzisiejsze specjalnie zrobione zdjęcia. Jeśli chodzi o płot to niestety, ale działkę kupiłem razem z tym płotem, pewnie w kosztorysie końcowym się dowiem ile za co, ale teraz już zapłacone zgodnie z umową i cena ze poszczególne lementy nie grała roli.

http://albumik.pl/albumy/maca/gra/5802134436858.jpg

Edytowane przez maca@

Muszę przyznać maca, że ten Twój zręczniak wygląda bardzo ciekawie i gustownie. Fajny pomysł z tą kostką i kolorystycznie również wszystko trzyma się kupy. Ciekawy jestem jak zaaranżujecie wnętrza.

P.S. U nas gdyby na wszystko od początku starczyło "dzięgów" to myśle, że parę rzeczy rozwiązało by się inaczej. Ale przynajmniej teraz nauczę się jak się robi (muruje) płot, układa kostkę itp. Płytki już kłaść umiem hehe.

Pzdr.

Maca@, bardzo dziękuję za to zdjęcie łazienki z niezabudowanym "bokiem" pod oknami. Trochę brakowało mi odwagi na zaproponowanie u mnie tego rozwiązania,bo większość w tym wątku przesuwa ścianę i zmniejszają pomieszczenia - i jakoś nie potrafilam sobie tego wyobrazić. Teraz jestem pewna na 99%, że ja też tak zrobię - przestrzeń niby zwiększona głównie na poziomie podłogi, ale już czuję, że jest tam więcej powietrza;) na prawdę super!

Muszę przyznać maca, że ten Twój zręczniak wygląda bardzo ciekawie i gustownie. Fajny pomysł z tą kostką i kolorystycznie również wszystko trzyma się kupy. Ciekawy jestem jak zaaranżujecie wnętrza.

P.S. U nas gdyby na wszystko od początku starczyło "dzięgów" to myśle, że parę rzeczy rozwiązało by się inaczej. Ale przynajmniej teraz nauczę się jak się robi (muruje) płot, układa kostkę itp. Płytki już kłaść umiem hehe.

Pzdr.

no to jeszcze front, tylko że posypany jeszcze piachem i nie ma tego efektu:

http://albumik.pl/albumy/maca/gra/5857114613572.jpg