kasia i boguś 27.06.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Ricop dom wygląda bardzo ładnie, tak świezo powiedziałabym bardzo lubię jasną elewację i macie ładny kolor okien. Czy to drewno, chyba PCV ale jaki kolor? Pokażcie więcej zdjęci, jak urządziliście kuchnie? W tym tygodniu wchodzą z realizacją podbitki, drewniana w kolorze białym a zaraz potem taras - drewniany w kolorze ciemny brąz jak okna. A tymczasem kominek gotowy. Załączam zdjęcia. Jakość zdjęć jak zawsze pozostawia wiele do życzenia. Edytowane 27 Czerwca 2011 przez kasia i boguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kast 27.06.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 FANTASTYCZNIE !!!!!!!!!!!!!!!! ciekawe wnętrza się zapowiadają ) zresztą biała podbitka duża odwaga - tez będzie powalający efekt zapewne (czekamy z niecierpliwością na fotki ) jednego tylko nie rozumiem dlaczego uchwyt otwarcia kominka jest przy ścianie z prawej strony a "magazyn drewna" z lewej ?? w mojej ocenie mało praktycznie, wydaje mi się również iż otwieranie go na prawo mogłoby się skończyć bruzdą w ścianie?? zapewne to przemyśleliście ale...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 27.06.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 sluchajcie ,,,,wiem ,ze sie powtarzam ale czy ktos moglby napisac przejrzyscie jak zamiescic zdjecia na forum(juz mi sie wydaje ,ze zamiescilam i znowu nic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 27.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam i bardzo dziękuje za podpowiedź oczywiście przejadę tamtą trasą, ale również bardzo chętnie zobaczę jak wyglądają Twoje początki. Ja przymierzam się do zakupu projektu c77c. może podaj mi na priv lub maila gdzie i kiedy mogę zobaczyć Twoją budowę. ([email protected]) Pozdrawiam ja buduje pod slupskiem ..co prawda guzdraja sie nieco z wiezba ale juz cos mozna zobaczyc...wiec jak chcesz przyjechac to zapraszam jak chcesz zobaczyc zreczniaka pobudowanego to jest jak sie jedzie od realu do kobylnicy po lewej stronie drogi(tam gdzie jest osiedle nowo pobudowanych domkow) ....trzeba wjechac na osiedle i na pewno go znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 28.06.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 jednego tylko nie rozumiem dlaczego uchwyt otwarcia kominka jest przy ścianie z prawej strony a "magazyn drewna" z lewej ?? w mojej ocenie mało praktycznie, wydaje mi się również iż otwieranie go na prawo mogłoby się skończyć bruzdą w ścianie?? zapewne to przemyśleliście ale...... Nie przemyśleliśmy ale przynajmniej dziecko o klamkę się nie zahaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 28.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 ale kominek jest PIEKNY jak wchodze na forum to go ogladam za kazdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 01.07.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ricop Ciekawy pomysł, żeby zrezygnować z łazienki. My na razie użytkujemy właśnie tę na poddaszu, ale jak zrobię na parterze, to jakoś mam obawy o chętnego do sprzątania "na górze" (mamy dwóch chłopaków he, he a właśnie dla nich ona jest "docelowo"). Elewacja prezentuje się oryginalnie, bardzo pozytywnie zaskoczył mnie biały zręczny. kasia i boguś cóż można powiedzieć o kominku? PIĘKNY! beatenka instrukcja wstawiania fotek wysłana na priv Czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 01.07.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 szkrab....100-krotne dzieki ,ze chcialo ci sie to wszystko po raz ktorys z kolei pisac.....teraz walcze z tym i czuje sie jakbym zaplatala sie w zylke do lowienia ryb....prosze o jeszcze chwile cierpliwoscifotosik juz zalozylam i nawet dodalam kilka zdjec http://www.fotosik.pl/u/chata77c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 01.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 chcialam jeszcze dodac ,ze na zdjeciach widac ta slawna konstrukcje metalowa,ktora mnie kosztowala siwe wlosy(5 tys.) kupowalam projekt na jesieni 2010 i moglam ja zamienic na pale drewniane ale w pokojach stalyby one prawie centralnie dlatego architekt wybral te opcje ta konstrukcja jest tak zaplanowana,ze pale metalowe sa wbudowane w sciany ale to oznacza ,ze nie bardzo moge cos z tymi scianami zrobic czyli nie moge zmienic ukladu scianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 01.07.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 beatenka a gdzie stawiasz dom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 01.07.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 beatenkanie martw się kosztami konstrukcji, bo chyba zaoszczędziłaś na więźbie. Wydaje się jakaś cienka i chyba dlatego potrzebny był ten "koń". Masz przynajmniej pewność, że dach nie runie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 01.07.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 sol 26-stawiam pod slupskiem w strone miastka szkrab --jak to cienka wiezba --wlasnie sprawdzilam w projekcie i-belki-20x28..-murlaty 14x14 - slupy12x14 podparcia platwy-platew kalenicowa 12x20 -naroznice 12x24 - krokwie8x20 -jetki7x18 -slupki 12x12 +platew12x16 -laty 5x5 te dane dla tych co mieliby ochote sprawdzic w projektach jak to bylo u nicha co do oszczedzania to chyba juz na niczym sie tu nie da (wiezba ok. 10.200zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 01.07.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 beatenka, byłam dziś przy tym zręcznym w okolicy Reala, a podjechałam pod sam dom no i już utwierdziłam się w przekonaniu że to ten dom chce mieć. Po niedzieli zakup projektu i będę działać. Może do jesieni uda się załatwić papiery. A do Ciebie podjadę jak tylko pogoda się zrobi czyli po niedzieli. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 02.07.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 angela71.....ja dzieki uprzejmosci wlascicieli moglam obejrzec go doklanie od srodka....podniesli go o 1 pustak,zreszta ja tez......i jestem pod wrazeniem jaki on jednak jest przestronny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 02.07.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 beatenka...No ja niestety nie miałam tyle szczęścia i nie było tam nikogo. A może będziesz dziś lub jutro na swojej budowie to podjechała bym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 03.07.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e60d26fd73d91f85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 04.07.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 BEATENKA więcej zdjec prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 04.07.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 na poczatku bylo koszmarnie z calym tym fotosikiem ale jakos musze dawac rade tak samo jak z budowa sluchajcie czy ktos z was robil studnie na lapanie deszczowki z dachu???????????? ta woda bedzie podlaczona do wc na dole i do podlewania kwiatow http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce9c688919216bbb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszielony 04.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 A co to jest za konstrukcja stalowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatenka 05.07.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 halooooo kriszielony....cofnij sie kilka postow wstecz a ci sie rozjasni....a o tym byla juz wzmianka w poscie nuer 590 a pozniej w poscie 1198(to dla zainteresowanych jakby chcieli odszukac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts