Renia33 23.05.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Czy ktoś zaczął budowę domu Zręczny z Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogrod-NIK 25.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Zdaje się,ze budują patrz>http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38547&highlight=c77a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia33 25.05.2005 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Witam! Dziękuje bardzo za podpowiedź. Jestem w trakcie budowy domu c77a, etap budowy to strop. Interesowało mnie czy ktoś jest może dalej. Jesli chodzi o dach to robimy na 35 głownie ze wzgledu na położenie okien. O ile zwiększy sie powierzchnia, tego dokładnie nie wiem. Z projektu wyrzucilismy drewniane belki podtrzymujące strop i zastąpiliśmy je dodatkowym wieńcem i okragłymi kolumnami.Jedyne, co mi sie nie podoba to zbyt mały wiatrołap. Tego nie zmieniliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacia 16.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 szukam kogoś kto już jest szczęśliwym posiadaczem zręcznego!bardzo chętnie obejrzelibyśmy te włości bo własnie zamierzamy kupić projekt i się zacząć budować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 witaj Agacia, zanim zapytasz, poszukaj odpowiedzi zobacz sobie: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=38547&postdays=0&postorder=asc&highlight=barwny&start=0&sid=cfe590b33adcf30085423ba598f9b7d4 Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacia 11.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 właśnie dziś zakupilismy działkę 8,5 ara i tam zamierzamy postawić zręcznego teraz troszku załatwiania a w przyszłym roku dołanczamy do was zręczniaki!hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 16.09.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 moge sprzedac za okazyjna cene projekt kompletny poniewaz buduje jednak troche inny domek i lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okko 24.02.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam przymierzam się do zakupu projektu.Mam troche wachania między Natalią z Mgprojektu a Zręczny z muratora.Chodzi mi szczególnie o Pieniądze.Jaka może wchodzić różnica w gre.W postawieniu takich domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 17.04.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witajcie Zręczni! Zapraszam do dyskusji na temat projektów z rodziny C77. Jest to kontynuacja wątków:"Projekt C77 a - odezwij się!.", założonego przez MMD oraz"Zręczny - C77C", założonego przez HabieraUżytkownicy obu wątków postanowili się połączyć w jedną "zręczną" rodzinę.Tutaj będziemy nadal wymieniać się doświadczeniem i uwagami. Dotychczas powstał projekt C77 i jego trzy warianty: a,b,c. Być może, dzięki naszym propozycjom i zmianom, jakie wnosimy do swoich domków, powstaną kolejne warianty? Serdecznie pozdrawiamszkrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 17.04.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Będę pierwsza trzeba będzie teraz uważać, żeby sie do starych wątków nie dopisac przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 17.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Będę pierwsza trzeba będzie teraz uważać, żeby sie do starych wątków nie dopisac przypadkiem Super, że trafiłaś W dodatku bez linka, którego dopiero co EDZIA wstawiła na końcu obu wątków! Przy okazji je zamknęła, więc nikt już się nie dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 17.04.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Przy okazji je zamknęła, więc nikt już się nie dopisze okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 17.04.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Habier, przepraszam! EDZIA bardzo chciała pomóc w połączeniu obu wątków, ale okazało się to niemożliwe Podjęliśmy więc decyzję o zamknięciu starych i otwarciu nowego, który będzie kontynuacją. Bardzo się gniewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 17.04.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Habier, przepraszam! EDZIA bardzo chciała pomóc w połączeniu obu wątków, ale okazało się to niemożliwe Podjęliśmy więc decyzję o zamknięciu starych i otwarciu nowego, który będzie kontynuacją. Mocno się gniewasz? jak cholera!!!! nie, no spoko - żartuje myslę że to dobre i jedyne rozwiązanie... ...ale tak jakoś smutno mi się zrobiło jak pomyslałem, że nie będziemy pisać w starych wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 17.04.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No cóż tamte forum mi też się bardzo podobało Ale i w tym będziemy aktywnie uczestniczyć No i jak zastanowiliście się nad moją propozycją wykończenia kominów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 17.04.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 to się pochwalę troszkę http://www.albumik.pl/albumy/habier/Sciany/66980.jpg chłopaki pracują od 7 do 19tej. Nawet nie mam czasu sprawdzać czy wszystko jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 17.04.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No cóż tamte forum mi też się bardzo podobało Ale i w tym będziemy aktywnie uczestniczyć oczywiście No i jak zastanowiliście się nad moją propozycją wykończenia kominów?? ja pozostaje przy klinkierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.04.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No to ja też się zapisuje do nowego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 18.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Habier Ale Ci drzewo wyrosło! Rom Jakie postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Habier Ale Ci drzewo wyrosło! Rom Jakie postępy? Postępy na razie bardziej ogrodowe niż budowlane - zrobiłem grządkę i posadziłem na niej po trochu - rzodkiewki, szpinaku,groszku, sałaty Stwierdziłem że fajnie tak sobie jeść z własnego ogródka i nie nastawiłem sie tylko na trawę i iglaki ale znalazło się też miejsce na jedną małą grządkę. A co do budowy - ruszyliśmy z łazienką ( wreszcie no bo ile można myć sie na w wannie na betonach), na początek idzie sufit podwieszany., potem płytki i cała reszta Pozdrawiam Rom-ek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts