Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam wszystkich budujących zręczny!

Razem z żoną zastanawiamy się nad projektem w wersji c77b. Czy ktoś buduje w okolicach Częstochowy ? Chętnie zobaczylibyśmy domek w rzeczywistości.

Pozdrawiam

Jesli będziecie przejezdzać przez zielona Góre to zapraszam do nas. My mamy C77B praktycznie bez żadnych zmian, jedynie kuchnia wyciagnięta do przodu, do poziomu garażu.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
W projekcie Zręcznego C77c kolumny mają średnicę 45 cm i w związku z tym mam pytanie czy robicie według projektu czy trochę zmniejszacie w sensie pocieniacie. Pytam bo tak na oko to wydają się bardzo "grube" nie chciałabym też żeby wypadły jak zapałki. Proszę o Wasze uwagi i doświadczenia. Pozdrawiam Edytowane przez Angela71

W projekcie Zręcznego C77c kolumny mają średnicę 45 cm i w związku z tym mam pytanie czy robicie według projektu czy trochę zmniejszacie w sensie pocieniacie. Pytam bo tak na oko to wydają się bardzo "grube" nie chciałabym też żeby wypadły jak zapałki. Proszę o Wasze uwagi i doświadczenia. Pozdrawiam

Witam ja dawałem tak jak w projekcie 45cm,niektórzy zaś stawiają kwadratowe mi lepiej podobały się okrągłe(jak kto woli) Skoro umiem już umieszczać zdjęcia to umieszczę

y.jpgx.jpgz.jpg

Beatenka... jakoś nie złożyło się z tymi odwiedzinami ale byłam tam w Kobylnicy i widziałam ten dom tylko, że to było w ubiegłym roku. Wtedy jeszcze nie miałam sprecyzowanej decyzji kiedy zaczynać budowę i szczegółami tak bardzo się nie interesowałam. Ale może jak będę na urlopie uda się odwiedzić Ciebie.

A teraz news :) aż wierzyć się nie chce ale wszystko wskazuje na to ze jutro zaczynam i od razu na początku jestem pełna obaw. Otóż dziś pan geodeta wyznaczył (czy jak to się tam nazywa) mój dom iiiiii on jest jakiś malutki :sick: No teraz to już mleko się rozlało będzie co ma być. Jutro wjeżdża koparkowy.