wojtas.dz 04.01.2013 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Witaj Angela71. Mam wielką prośbę do Ciebie: czy mogłabyś wkleić kilka fotek twojego zręczniaka. Zamierzam własnie tak samo wysunąć do przodu kuchnię jak ty ale nie jestem do końca przekonany jak to będzie wyglądało. Mam nadzieję że prace posuwają sie do przodu bo pogoda sprzyja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 04.01.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Witaj Wojtas.dz niestety prace na razie stoją ale mam nadzieje ruszyć wiosną. Jeśli chodzi o kuchnię mam nadzieję, że pomysł z wysunięciem był dobry ale to dopiero się okaże. A to kilka fotek, gdybyś chciał więcej podaj meila, chętnie wyslę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 13.01.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 No pięknie, grono zręczniaków rośnie i rośnie, po prostu tylko mogę pogratulować Waszego wyboru. Trudy przy budowaniu zawsze były są i będą ale moja rada: głowa do góry i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 24.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 tia... zręczniaków moze i przybywa ale jakoś nie za bałdzo chcą się pochwalic swoimi osiągnięciami na forum... kiedyś to sie działo, ehhh...albo Ci nowi sa jacyś tacy albo ogólnie to forum pod tym katem zdycha....? kto wie? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas.dz 24.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Z nowymi wszystko w porządku:p. Gdyby nasze kochane państwo było bardziej przychylne zwykłym obywatelom to już dawno chwalili byśmy się naszymi osiągnięciami. A tak to cały czas problemy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas.dz 31.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Angela71 a zamierzasz podnosić ściankę kolankową? Ja jednak zdecydowałem się na wariant a ale troszeczkę będzie zmieniony, szerokość zwiększona do 11,5 metra a długość do 13. Wysunięta kuchnia, schody przeniesione za kuchnię a w miejsce schodów spiżarka i powiększony wiatrołap. Zdecydowałem się także na podpiwniczenie tarasu gdzie będzie miejsce na opał. Mój projekt jest rysowany przez projektanta od podstaw ale na bazie właśnie zrecznego A. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek1969 10.03.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam wszystkich zręczniaków. Jestem nowy na forum. Na początek potrzebuję się skontaktować z kimś z województwa małopolskiego kto buduje zręczniaka. U mnie na razie sprawy formalne ale jak może dobrze pójdzie to w przyszłym roku wystartujemy z budową naszego domku. Witam, postawiłem się w okolicach Kocmyrzowa, jeśli mogę w czymś pomóc polecam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas.dz 14.03.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witaj Darek. Cieszę się że znalazł się jakiś ziomek z małopolski na forum:). Ja zamierzam wybudować dom w okolicach Wadowic, ale jak tylko kiedyś będę przejazdem w Krakowie to wpadnę na oględziny. Na razie mam tylko jedno pytanie, a mianowicie jaką wersję zręczniaka wybudowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smeek 25.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam ... a ja buduję Zręcznego 77a (z założenia bez zmian) pod Toruniem;) Jestem na etapie fundamentów ... oby wiosna przyszła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 04.05.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 co do podnoszenia ścianki kolankowej to naprawdę bym się zastanowił, ja w swoim zręczniaku c77c nie podnosiłem ścianki i pomimo wzrostu 192cm poruszam się bardzo swobodnie a ilość powierzchni użytkowej jest naprawdę zaskakująco duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek1969 12.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witaj Darek. Cieszę się że znalazł się jakiś ziomek z małopolski na forum:). Ja zamierzam wybudować dom w okolicach Wadowic, ale jak tylko kiedyś będę przejazdem w Krakowie to wpadnę na oględziny. Na razie mam tylko jedno pytanie, a mianowicie jaką wersję zręczniaka wybudowałeś? Witam, sorki że tak późno postawiłem c77c Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grusia18 15.05.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja zaczęłam Zręczniaka c77a, fundmenty stoją a kiedy ruszymy z resztą to się okaże ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 17.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Chyba już nikt tutaj nie zagląda, ale tak na wszelki wypadek małe co nie co jak mówi Kubuś Puchatek Jutro przyjeżdża dachówka "P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 22.06.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas.dz 04.08.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Angela71 gratuluję ukończenia stanu surowego, a gdzie okna dachowe? Ja startuje z budową już za miesiąc, a na razie rozglądam się materiałami a szczególnie ich cenami:). Ostatnio zainteresowałem się oknami dachowymi, i mam pytanie do wszystkich zręczniaków jakie okna zamierzają zakładać. No tych starszych zręczniaków proszę o opinie jak sprawują się okna założone przez was już jakiś czas temu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 04.08.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Okna dachowe są oczywiście tylko nie z przodu budynku. Wstawiłam okna Roto a jutro wstawiają pozostałe okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angela71 05.08.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 A tak jest dziś. Okna zostały wstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grusia18 14.08.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 pytanie do budujących zręcznego C77a, z jakich pustaków budowaliście i ile wam ich poszło mniej więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smeek 22.08.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam .Właśnie skończyłem stan surowy Zręcznego c77a w wersji bez zmian. z gazobetonu Solbetu 24 ok. 950 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 01.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 kurcze trochę czasu minęło i o tyle o ile starsze zręczniaki już mieszkają i się z tego powodu nie udzielają tak często to mam wrażenie , że było kilka fajnych zmodyfikowanych projektów na forum a ich właściciele nabrali wody w usta i zero aktywności... co jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts