Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj Angela71. Mam wielką prośbę do Ciebie: czy mogłabyś wkleić kilka fotek twojego zręczniaka. Zamierzam własnie tak samo wysunąć do przodu kuchnię jak ty ale nie jestem do końca przekonany jak to będzie wyglądało. Mam nadzieję że prace posuwają sie do przodu bo pogoda sprzyja:rolleyes:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Angela71 a zamierzasz podnosić ściankę kolankową? Ja jednak zdecydowałem się na wariant a ale troszeczkę będzie zmieniony, szerokość zwiększona do 11,5 metra a długość do 13. Wysunięta kuchnia, schody przeniesione za kuchnię a w miejsce schodów spiżarka i powiększony wiatrołap. Zdecydowałem się także na podpiwniczenie tarasu gdzie będzie miejsce na opał. Mój projekt jest rysowany przez projektanta od podstaw ale na bazie właśnie zrecznego A. Pozdrawiam.

• 1 month później...
Witam wszystkich zręczniaków. Jestem nowy na forum. Na początek potrzebuję się skontaktować z kimś

z województwa małopolskiego kto buduje zręczniaka. U mnie na razie sprawy formalne ale jak może dobrze pójdzie to w przyszłym roku wystartujemy z budową naszego domku.:rolleyes:

Witam,

postawiłem się w okolicach Kocmyrzowa, jeśli mogę w czymś pomóc polecam się.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
Witaj Darek. Cieszę się że znalazł się jakiś ziomek z małopolski na forum:). Ja zamierzam wybudować dom w okolicach Wadowic, ale jak tylko kiedyś będę przejazdem w Krakowie to wpadnę na oględziny. Na razie mam tylko jedno pytanie, a mianowicie jaką wersję zręczniaka wybudowałeś?

Witam, sorki że tak późno postawiłem c77c

Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 1 month później...

Angela71 gratuluję ukończenia stanu surowego, a gdzie okna dachowe? Ja startuje z budową już za miesiąc, a na razie rozglądam się materiałami a szczególnie ich cenami:). Ostatnio zainteresowałem się oknami dachowymi, i mam pytanie do wszystkich zręczniaków jakie okna zamierzają zakładać. No tych starszych zręczniaków proszę o opinie jak sprawują się okna założone przez was już jakiś czas temu.

Pozdrawiam.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 months później...