Agrazia 23.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam. Czy korzystając z własnych doświadczeń moglibyście podpowiedzieć mi jak szukaliście swoich działek? Ja poszukuję działki pod budowe domu w okolicach Starych Babic, czyli Koczargi (najlepiej Stare) Lipków. Albo tez w innej cześci(Laski, Truskaw). Nie interesują mnie pośrednicy, trochę za dużo trzeba im płacić. Może ktoś z Was ma namiary na jakiegoś rolnika albo też nierolnika w ww. miejscowosciach lub w okolicy, który ma do sprzedaży działki. Problem jest tez taki, że raczej żadny bank nie da mi kredytu na działkę rolną więc musiałabym kupić już działkę odrolnioną. W dodatku za taką działkę 800-1200 metrów jestem skłonna zapłacić około 100 zł za metr. Bardzo proszę o jakieś porady i namiary, bo zależy nam żeby jeszcze w tym roku kupić działkę. Pozdrawiam. Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 23.05.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Maleństwo, ogłoszonka to w innym dziale, tu nie tablica ogłoszeniowa, uszanuj to.Moderator, do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agrazia 23.05.2005 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 jasne, miły i przyjazny człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert 24.05.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Naprawde ,jestes bardzo mily Cypek!!!Jezeli tak Ci to przeszkadza to nie czytaj postow ktore Cie nie interesuja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 24.05.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Maleństwo, ogłoszonka to w innym dziale, tu nie tablica ogłoszeniowa, uszanuj to. Moderator, do dzieła. Jak to w innym dziale? Przecież to dział 'Ogłoszenia drobne'. Post Agrazi w pełni poprawny i na swoim miejscu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.05.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Cypek .... wypada walnac sie w piers ( wlasna ) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts