skacprz 23.05.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ekipa ze wschodu. Nagrywam im prace bo bardzo jestem zadowolony.U minie niedlugo koncza - mozna obejrzec porownac, ponegocjowac.Ceny konkurencyjne, wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo.Najchetniej Warszawa - Zachod lub okolice. namiary - najchetniej na priv lub prosze o telefon nr jak w stopce. pozdrawiam,Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skacprz 31.05.2005 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Prosze pana od budowy w Swiecicach o kontakt - niestety ukradli mi w sobote w Babicach telefon - i stracilem nr. kontaktowy. pozdrawiam,Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bimbaj 10.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 A co robią konkretnie? pozdr,Bimbaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudazona 12.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Poprosze o ten namiar.szukam ekipy. zaczynam na wiosne, niestety wschod W-wy - Jozewfow k. otwockapozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria23 14.06.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 BARDZO ZAINTERESOWANA ... BARDZO. Napisałam maila .. viktoria23Łomianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skacprz 14.06.2005 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 W skrocie co rocia:Muruja od poczatku do konca.Tynki tradycyjne wapienno-cementowe.Ogrodzenia.Wszystko szybko i sprawnie. pozdrawiam,Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skacprz 22.08.2005 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam,Ogłoszenie jest nadal aktualne. Bedą wolni od początku września.Zainteresowani - proszę dzwonić lub mailować.Najchętniej budowa całego domu lub tynki, ogrodzenia. pozdrawiam,SK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bimbaj 04.09.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 poszukuję ekipy do ogrodzenia. szczegóły poszły na maila. pozdr,TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skacprz 08.05.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ekipa wlasnie przyjechala i rozpocznyna sezon 2006 sa aktualnie u mnie - prosze o maila dam bezposredni kontakt. Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts