RyMario 23.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 WitamCzy ktoś zna taki klej "5 10 15" do parkietu? Czy to nie jest jakiś chłam? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 23.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Miałem tym klejony parkiet 7 lat temu. Bez zastrzeżeń. Z kolei miałem robione niedawno b. drogim klejem dwuskładnikowym i w paru miejscach się odkleiło (fakt, że drewno było "trudne"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjan 01.07.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Odradzam , po przyklejeniu podłogi ,następnego dnia podłoga się uniosła, trzeba było zrywać ją , nie wiadomo jak teraz usunąć ten niby klej z posadzki ,straszna praca. Reszta posadzki została przyklejona uzinem mk 73 i jest w porządku,jedynie w miejscach gdzie nie przeszlifowali nowej wylewki trochę srzypi ale trudno już tak musi zoatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts