arcobaleno 04.06.2005 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Mimi, według upodobań albo według potrzeb ..albo jedno i drugie Ja jak mówiłam nie mam "zapotrzebowania" na dwie umywalki - póki co jest nas tylko dwoje, więc na pewno nie będzie problemów(on nie spędza z resztą tyle czasu w łazience co ja... ) a w to miejsce wolę kupić sobie inną bardziej potrzebną(pożądaną ) rzecz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 05.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 wg upodobań, potrzeb i ...możliwości. Bo wiadomo, jak my kobiety chciałybyśmy zaszaleć w łazienkowych wystrojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 U nas ma być na dole 8,6, ma tam być wanna prysznic, umywalka, sedes, a druga tez na dole 3,8 tam ma być tylko sedes, umywalka i bidet. Na górze ma być tylko prysznic, sedes, umywalka i sauna, nie pamiętam jakie to ma być duże, bo to w przyszłości planujemy, czyli na - kiedyś... Albo i nie, jak się uda.., zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 14.07.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 U mnie są 2 łazienki po ok. 8m2. Jakoś nie wydaje mi się, żeby istaniała jakaś racjonalna potrzeba robić je większe. No, może 2-4 metry. Nie przemawia do mnie powszechne i modne ostatnio powiedzenie, że łazienka jest miejscem relaksu i musi w związku z tym byc duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.07.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 U NAS OK 20M, ALE POD SKOSAMI ... najważniejsze, że duuuużo większa niż w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 15.07.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 U mnie dwie łazienki: na dole 2,6 ma zmiescic kabine prysznicowa,sedes i umywalke;a na gorze nieco ponad 9z wanna,umywalka i sedesem.Pralnia i suszarnia bedzie w pomieszczeniu gospodaczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Na dole szt 1, pow. 3,56 m2, wc, prysznic, umywalka. Oprócz tego solo malutki wc-cik z malutką umywalką. Na poddaszu szt 2, jedna po podł. 9 m2, wc, wanna, natrysk, umywalka. Druga po podł. 12,3 m2, wc, natrysk, umywalka, toaletka, wyjście na balkon i... ta jest tylko moja, osobista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 16.07.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 No taka osobista łazienka to wspaniały, babski przybytek Też mam, co prawda w wersji mini, ale lepszy rydz, niż nic. Wszystkim paniom-polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 To było moje wielkie marzenie, miejsce, gdzie tylko i wyłącznie ja, gdzie nikt mi nie będzie mówił co, gdzie ma stać, nikt nie będzie pukał "juuuż???", kiedy ja właśnie oddalam się w uroczy niebyt w strugach zbawiennej wody... gdzie w każdej chwili mogę uciec od świata, kiedy nie chcę akurat nikogo oglądać. To taka moja oaza spokoju, będzie, bo teraz jeszcze sam beton i bez dachu, ale nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 16.07.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 I jest jeszcze drobiazg może, który autentycznie mnie osobiście raduje-:jak sobie pościelę (czyt. posprzątam)- tak będę miała. Otaczają mnie panowie, i z praktyki wiem, że oni nie mają specjalnie zacięcia do sprzątania. (Nie będą przecież tacy drobiazgowi w tej kategorii spraw ) Ale teraz to mnie wcale a wcale nie drzaźni ani nie parzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Otóż to! Zgadzam się z Tobą ara w całej rozciągłości! Chociaż niektórzy znajomi robią dziwne miny i pytają podejrzliwie... A co to? Separacja? A ja na to: Nie separacja tylko niezależność! Nie do końca to do niektórych przemawia, widać model jednej łazienki dla całej rodziny jest mocno zakorzeniony, a już osobista, toć to jakaś fanaberia! Ale mnie to... Mało tego... Sypialnię też będę miała osobistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena maciek 16.07.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 a u mnie na dole lazienka ok. 7 m2 z pryszniecem, umywalka i kibelkiem, a na gorze ok. 17 m2 i tam bedzie: prysznic, 2 umywalki, kibelek, bidet, wanna narozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 18.07.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mnie to się marzy taka na minimum 20mkw... Taki "pokoik" kąpielowy. I wierzę, że wszystkie marzenia się spełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 18.07.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Tak sobie czytam o tych salonowych łazienkach i powiem tylko, że moja będzie miała 42m2. A co mi tam. Zrobię łazienkę w garażu podwójnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.07.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Tak sobie czytam o tych salonowych łazienkach i powiem tylko, że moja będzie miała 42m2. A co mi tam. Zrobię łazienkę w garażu podwójnym A dokładnie 42,5m2 i nie w garażu tylko w salonie lub nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.07.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Nie pomyślałem o salonie. Nad salonem odpada, bo za duży koszt wykonania podjazdu dla samochodów. A to ma być dwa w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 19.07.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 nasza łazienka bedzie miała około 12m. kilka dni temu postawili nam ścianki działowe na poddaszu i już można do niej wejść i zacząć planować rozmieszczenie poszczególnych sprzętów. myśle że te 12 m to aż aż...w środku będzie wanna, prysznic, 2 umywalki, toaleta i bidet... i okazuje sie że zostanie jeszcze troche miejsca... tak myślałam że wstawię sobie tam jakiś leżak, albo fotek wiklinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 20.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Dół ok. 5 m: kabina, sedes, umywalkaGóra: 12 m wanna, umywalka, sedes, pralka, szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 U nas są dwie : dół - ok.8 m2 - wc , duża umywalka z szafką , kabina narożna góra - ok. 20 m2 - kabina , wanna , wc , bidet , duża umywalka z szafką , kosz na brudy , duży kwiat być może będzie pralka na pewno w przyszłości będzie szafka na ręczniki , kosmetyki , itp i wygodny fotel ( szezlong ? ) coby się w nim relaksować , wklepywać maseczki i ogólnie poprawiać urodę i samopoczucie - a co - jak szaleć to szaleć Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 22.07.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 U nas same małe łazienki: 3 m kw - wc, umywalka, prysznic, 6 m kw - wc, umywalka, wanna (tu okno na szerokość ściany) 3 m kw - jak wyżej (bez okna) Poddasze ok. 6 m kw plus skosy - wyposażenie jak wyżej. Moim niespełnionym marzeniem jest jasna przestronna łazienka... Mogła powstać z dwóch sasiadujacych na parterze, ale nie pomalujesz spokojnie pazurów z kolejką pod drzwiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts