grave 15.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Podobno zwycięzca pojedynku będzie mógł walczyć o tytuł championa IBF z Kliczką! Kiedyś bardzo kibicowałem Gołocie, ale z każdą jego głupią porażka traciłem serce do niego.. Natomiast serce do walki ma Adamek i to jest to za co kochają go kibice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faceone 15.10.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Niepokonany w dwudziestu ośmiu walkach A pokonany w trzech ostatnich walkach Andrzej Gołota, Gołota, Gołota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 21.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Adamek ósmy w rankingu IBFcięzkiej !!!( po tym jak zrzekł się pasa cruiser). Zwyciężca może młocić Kliczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 23.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Tomasz Adamek, Adamek, Adameeek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 25.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 No i jak po walce proszę Państwa . Powiem że Andrzejek jak zwykle mnie rozczarował. Przegrywa szybciej niż najnowsze przegrywki DvD . Nie wiem dlaczego ale czułem do niego jakiś sentyment i niestety żal mi go było jak Adamek go tak okładał, wyglądał wtedy jak worek treningowy Adamka. Prawda jest taka że za 300tyś zielonych bo tyle dostanie minimalnie każdy z zawodników warto było Gołocie stanąć w w ringu i przegrać bo takiej kasy już by nigdzie indziej nie dostał. Widzę że Gołota chyba nie ma już honoru, był kiedyś wielki i ludzie mieli do niego szacunek, a teraz staje się pośmiewiskiem. Tylko teraz pytanie czy lepiej być pośmiewiskiem i zarabiać grubą kasę czy mieć honor i jej nie mieć? Jak dla mnie ten Pan już jest skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 26.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Tak, dla mnie ten Pan tez już jest skończony! Sorry ANdrew, but the truth is sad - goodbay! WIerzyłem w Adamka, ale to w jakis sposób zdemolował Andrzeja świadczy o jego klasie i sercu do walki, czego zawsze brakowało Gołocie...VIVA ADAMEK !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faceone 26.10.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Fajnie wyglądało jak mniejszy okładał większego Gołota po raz kolejny stoczył ostanią walkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 27.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Heh dokłądnie.... po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parsi 21.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ale i tak sentyment pozostanie do Andrzeja, te nieprzespane noce i czekanie na walkę wieczoru której retransmisję oglądało się w Teleexpresie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 18.03.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Widze ze jest moj ulubiony sport, moze juz troche jestem wypalony pisaniem i sledzeniem zawodnikow, jednak w dalszym ciagu jako zalozyciel forum o boksie caly czas sledze na bierzaco co i jak. Jesli ktos jest z Lublina - odbywaja sie tam wlasnie XVIII Mistrzostw Polski Juniorów w Boksie. Co do boksu to tak naprawde sporo zawdzieczamy Golocie:) dzieki niemu mamy dzis mlodych piesciarzy i sukcesy na arenie swiatowej. Juz za dwa tygodnie Sosnowski bedzie walczyl o tytul mistrza stareggo kontynentu z Dymitrienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 18.03.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 eee co tam Sosonowski (z całym szacunkiem dla niego oczywiście)... teraz liczą się tylko walki obu kLIczków oraz naszego Tomka! NIesamowite, że publiczna będize jutro transmitować KLiczko-Solis!!! Ludzie w końcu zaczeli płacić abonamenty chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 19.03.2011 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 JA tam sie ciesze ze chlopak jako procentowo nieliczny w tym sporcie moze powiedziec ze jest niezalezny finansowo. Jesli porownac talent do kasy ktora juz zarobil to smialo jest on przykladem kopciuszka. Nie wiem co musialo by sie stac w sobote aby Vitalij przegral ten pojedynek, jakos tego nie widze. Jesli bedzie boksowal tak jak do tej pory Solis nie ma szans. P.S. Jutro brat walczy o zloty medal mistrzostw w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 22.03.2011 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 NIesamowite, że publiczna będize jutro transmitować KLiczko-Solis!!! Ludzie w końcu zaczeli płacić abonamenty chyba... Jak walka ?? Ciekawi mnie twoja opinia. Kontuzja czy nokaut?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 22.03.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 to jakaś ściema.... albo ten SOlis to cienias albo mial niesamowitego pecha z tym kolanem... nota bene jak już publiczna się nastawiła na transmisję to nie było co oglądać ciekawe ile zapłącili za to???!!! oczywiście SOlis żąda rewanżu, ale to już raczej z Adamkiem jak Bóg da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.03.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 o rany... Smok został powalony w ostatniej rundzie... fakt wyglądał na ledwo żywego już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 28.03.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Prawde mówiąc trochę wątpie że z Adamkiem, chociaż całym sercem jestem za nim. Chciałbym się w tej kwestii mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.03.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 też chciałbym, żebyś się mylił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 28.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 jakby nie było to waga cieżka i wszystko jest możliwe ale kasy bym nie postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.03.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 to fakt.... serce mówi Tomek, rozum... jest ostrożniejszy, ale serce mówi... rozum nie czujesz tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 29.03.2011 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Adamek szanse ma, jesli uda sie mu zaboksowac ja z Arreola czyli szybkie nogi ciagla zmiana pozycji. Problemem jest oczywiscie sila obu Kliczko. Vitalij jest slabszy za to duzo wytrzymalszy od brata Wladymira. Wladymir zas ma cios obecnie najmocniejszy w wadze ciezkiej. Slaba strona jest ze przycisniety robi bledy w defensywie. Niestety tu Adamek nie wiem czy ma czyms zagrozic gdzie jego sila uderzenia jest przecietna i w skali 10 oscyluje okolo 5. Jakos osobiscie bardziej wierze poprostu w finasowy wymiar tej potyczki. Adamek ma zapewnione 8 milionow zl + dodatki jesli oczywisice walka odbedzie sie w Polsce. i jeszce jedno, Adamek musi pokonac McBride w kwietniu a tu zawsze jest ryzyko pomimo ze Irlandczyk jest boksersko slabszy od Kazimierza Kowalskiego podobnie jak z Grantem w 6 rundzie moze Tomek cos wylapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts