grave 29.03.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 nie no jeśli Tomek chce walczyć z Kliczkiem to musi "puknąć" tego irlandzkiego drwala bez problemów! Ja w kązdym razie nie mogę doczekać się tej walki we wrześniu, jeśli będzie w pOlsce to chyba wysłupłam te parę stów i zobaczę to na żywo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 01.04.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 a jutro Diablo powinien trzasnąć ogonem tego wyszczekanego Palasciosa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 04.04.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 a jutro Diablo powinien trzasnąć ogonem tego wyszczekanego Palasciosa! Tylko, że naj-sam-wpierw musiałby go dogonić, a naj-sam-wtór mieć jakiś pomysł na walkę. Asior przedreptał 12 rund. Gorszej walki już dawno nie oglądałem! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 04.04.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ja tego nawet walką nie nazwę... to była anty-walka! pierwszy raz się chyba spotkałem z taką zachowawczością...Diablo się przeszedł obok tej walki, a tamten gamoń jakby mu bardziej pukał, to by wygrał tę walkę na punkty... sam Łapin krzyczał: "punktuj! daj sędziom szansę"... normalnie coś strasznego. Mam tylko nadzieję, że jesli się nasz dostanie do tej SuperSix to tam w końcu nie będize taki kunktatorski i przypomni sobie o sile swoich pięści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donsisu 04.04.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ciekawsze byłyby mistrzostwa powiatu w warcabach niż ta walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 10.04.2011 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Ktos oglada na zywo Adamek vs McBride ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 11.04.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ja oglądałem oczywiście! jeszcze dziś ziewam ....ale nie z powodu braku emocji! Adamek obkładał tego walca jak mógł, ale tamten nie chciał paść... no coż, nie zawsze Dawid powali Goliata, ale wypunktował go porządnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 20.04.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 no i proszę...Adamek będzie tłukł KLiczkę we Wrocławiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartas13 27.04.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Mam nadzieje ze Adamek troche przytrze noska ukraincowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.04.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 byłoby pięknie... póki co 2.lipca pierwszy Kliczko kontra Wielka Gęba Haye! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartas13 19.05.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 A w weekend KSW 16, mam nadzieje że Khalidow dokopie amerykańcowi - rywal jakby by nie patrzyć całkiem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 25.05.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 no Khalidov był rewelacyjny! Ten gość ma talent... gorzej z Pudzianem, w stójce się podciągnął, ale kondycjnie padł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 26.05.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A Roy Jones Junior zmasakrowany przez Lebiediewa! Kiedyś przyjemnie było gościa oglądać. Teraz rozmienia swoją sławę na drobne. Chyba dla kasy. Przykre.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 26.05.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 no naprawdę powinien sobie darować, ale co zrobić... kasiora to kasiora, szkoda jednak jego dawnej sławy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 09.06.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ja czekam na bileciki na Adamka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartas13 16.06.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 A wiadomo w jakich cenach będą bilety ? Co do Pudziana to wydaje mi się że juz nic wielkiego nie pokaże. Widać progres ale w tym wieku to wydaje mi się że jest już trochę za późno. Ale kase i tak zgoli na następnych KSW i to nie małą. Poza tym jak tak obserwuje jego walki to wydaje mi się że jak dostanie parę strzałów to mu się odechciewa walczyć... a tego ostatniego to miał w pewnej chwili podanego na tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 20.06.2011 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A Roy Jones Junior zmasakrowany przez Lebiediewa! Kiedyś przyjemnie było gościa oglądać. Teraz rozmienia swoją sławę na drobne. Chyba dla kasy. Przykre. K. Roya Jonsa zabilo zbijanie wagi po walce z Ruziem do ktorej przytyl 10 kg. Juz pierwsza walka z Tarverem ( notabene Tarvera oszukano i wygrana dano Royowi ) pokazala ze cos jest nie tak. Druga byla juz tylko dopelnieniem przypuszczen, pierwszy ciezki nokaut. Roy powinien byc zapamietany jako nadprzecietny talent, bokser ktory w czasie walk zwracal uwage sedziemu aby ten przerwal walke bo on nie chce zrobic wiekszej krzywdy przeciwnikowi. Szkoda ze ciagle nie moze pogodzic sie ze pewne rzeczy w zyciu mijaja. Zreszta mozna by wymieniac - Holyfield, Glen Jonhson, Mc Call. z drugiej strony przeciez niedawno po swietnej walce Bernard Hopkins zdobyl mistrzostwa swiata majac 46 lat. Podobnie bylo tez z George Foreman ktory pieknym prawym poslal Morera na deski zdobywajac 3 co do waznosci tytul IBF. Ponizej brat zdobywca zlotej rekawicy a i mistrz Polski w juniorach http://www.polskiring.com/files/posted_images/user_3_ca9819c84af40f43ddb4edf88628d7d5_1292213290.jpg http://www.polskiring.com/files/posted_images/user_3_cimg5347.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 02.07.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Informacja z ostatniej chwili! Dan Rafael, popularny dziennikarz ESPN, poinformował na jednym z portali społecznościowych, że walka Davida Haye'a (25-1, 23 KO) z Władimirem Kliczko (55-3, 49 KO) może zostać odwołana z powodu deszczu! Pogoda w Hamburgu jest zła. Kibice obawiają się najgorszego. Z informacji opublikowanej przez Rafaela wynika, że jeśli pojedynek zostanie odwołany przed czwartą rundą, to zostanie ogłoszony jako no contest, czyli zostanie potraktowany jako nieodbyty. Problem był omawiany na tzw. rules meeting. Ring na Imtech Arena jest osłoniony przed deszczem, aczkolwiek jego powierzchnia jest daleka od ideału. Niebo jest szare, a deszcz wciąż pada, nic nie wskazuje na to, żeby sytuacja miała ulec poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartas13 09.09.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Jutro Adamek - Kliczko, zastanawiam się że czy ta informacja o systemie Pay-Per-View to kolejna ściema czy naprawdę mogą zrobić taki manewr. Jako że to pierwsza tego typu akcja w Polsce apeluje żeby jak najmniej osób zapłaciło dla tych wyzyskiwaczy i akcja okazała się klapą - dzięki czemu uwolnimy siebie w przyszłości od tego typu transmisji (nie szkoda byłoby mi tych 40 pln, tymbardziej że i tak się można złożyć, ale żeby uwolnić boks w Polsce od ppv) . Walkę można za darmo zobaczyć na RTL o 22.45 (jedyny minus że komentator będzie mówił drutem kolczastym;) Poza tym może da radę coś w internecie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 09.11.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No i bdowiedzieliśmy się, że Andrew Golota walczył przez kilka lat jedną ręką! Co za pech, gdyby nie to byłby championem! A propos championa: zmarł Joe Frazier, jeden z największych bokserów wszechczasów. Choćby dlatego, że pokonał Alego. ( ale się zrymowało). K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts