Matskocz 14.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A co powiecie odnośnie Szpilki? Ma predyspozycje i możliwości. Szczerze powiem, że lubię go. Mógłby tylko nabrać troszkę ogłady i pasy mistrzowskie są w jego zasięgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 18.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Za chwilę walczy kliczko...zobaczymy co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 20.02.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Za chwilę walczy kliczko...zobaczymy co będzie A po walce jak się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 20.02.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A po walce jak się działo To co wyprawiał ten Chisora to się w głowie nie mieści dziwie się tylko osobie która komentowała mecz bo była tak po jego stronie, że w pewnym momencie wyciszyłem głos w tv...no jak można być tak stronniczym komentatorem?! cały czas podniecał się tym chisorą jakby to Polak był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 21.02.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 To co wyprawiał ten Chisora to się w głowie nie mieści dziwie się tylko osobie która komentowała mecz bo była tak po jego stronie, że w pewnym momencie wyciszyłem głos w tv...no jak można być tak stronniczym komentatorem?! cały czas podniecał się tym chisorą jakby to Polak był. Trudno się nie zgodzić... podobno Szpila chce z nim walczyć, to by się dopiero działo... A w sobotę na KSW Różalski vs Le Banner. Oj, ciekaw jestem, chociaż KSW nie do końca do mnie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 21.02.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Robi się cyrk, media nakręcają, są następne propozycje i chętni na transmitowanie i oglądanie – a o to w tym wszystkim chodzi. Tylko czy takie zachowanie zawodnika ma coś wspólnego z boksem?Moim zdaniem nie Chrosiora, Haye powinni dostać trochę czasu na przemyślenie swojego zachowania. W przypadku braku konstruktywnych wniosków, ktoś powinien podjąć za nich trudną decyzję o zmianie dyscyplinę na taką gdzie reguły są mniej wymagające. Co do Rózalskiego to facet „specjalizuje się” w obijaniu legend sportów walki. Swego czasu miałem przyjemność oglądać jego pojedynek z Dickiem Rufusem (tym od Marka Piotrowskiego jeżeli ktoś pamięta jeszcze tamte czasy J) „Dziadek” pokazał klasę, Różal musiał się mocno zbierać. Werdykt oczywiście był dla „Nadziei Polskiego MMA” ale publiczność zgromadzona na Warszawskim Torwarze gwizdała jeszcze długo po jego ogłoszeniu. Po ostatniej walce Pudziana mam przeczucia że może być podobnie. Dla mnie oglądanie Różalskiego w tym wydaniu to masochizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 21.02.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Media… to jest słowo klucz… to dzięki nim boks żyje.. prawa telewizyjne i reklamy pokrywają gażę sportowców…. Gdyby nie media byłby kulturalny pojedynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 21.02.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Niestety, młodzierz szybko łapie i żeby było jeszcze bardziej medialnie, zapowiedziała gwałt na ringu. Ciekawe, kto przebije pomysł? Przy tym całym pajacowaniu tęsknię za spokojem Adamka i czekam nieciepliwie na jego powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 21.02.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 gdyby ten chisora normalnie podszedł do walki a wynik byłby taki sam jak był to myślę że i tak zyskałby uznanie w naszych oczach a tak rzeczywiście chyba chodziło o zrobienie show dla mediów i zniechęcił ludzi do siebie. jakby jego menadżerem był don king to by wystarczyło i nie musiałby robić z siebie klauna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 21.02.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Trudno się nie zgodzić... podobno Szpila chce z nim walczyć, to by się dopiero działo... A w sobotę na KSW Różalski vs Le Banner. Oj, ciekaw jestem, chociaż KSW nie do końca do mnie mówi... dzięki za info na pewno obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 21.02.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 gdyby ten chisora normalnie podszedł do walki a wynik byłby taki sam jak był to myślę że i tak zyskałby uznanie w naszych oczach a tak rzeczywiście chyba chodziło o zrobienie show dla mediów i zniechęcił ludzi do siebie. jakby jego menadżerem był don king to by wystarczyło i nie musiałby robić z siebie klauna:) Ludzie są różni, część osób lubi emocje, bez względu czy jest to boks, mma lub biegi na nartach lub koszykówka (Rodman ). Jak to mówią nieważne jak, grunt żeby mówili. Każdy ma swoje preferncje, ja czekam na walki Adamka w boksie i Mameda na KSW. Moim zdaniem dobry zawodnik nie musi być pajacem i szanuje swojego przeciwnika, bo w ten sposób szanuje również siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 21.02.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Moim zdaniem dobry zawodnik nie musi być pajacem i szanuje swojego przeciwnika, bo w ten sposób szanuje również siebie. Właśnie o to mi chodziło, przecież sama walka była bardzo emocjonująca i chisora mógł być z siebie zadowolony ale ktoś chyba mu kazał zrobić show bo wariatem to on raczej nie jest bo gdyby był to bardziej próbowałby odgryźć Kliczce ucho albo nos:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 21.02.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Podjerzewam że bardziej był to element taktyki na mecz - próba wyprowadzenia Kliczki z równowagi. Dotąd nie dawał się on ponieśc sie emocjom i systematycznie w kolejnych rundach obijał pretendentów. Chcieli go sprowokować żeby poszedł na wymianę i po to m. in oplucie jego brata na ringu bezpośrednio przed pojedynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 21.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Podjerzewam że bardziej był to element taktyki na mecz - próba wyprowadzenia Kliczki z równowagi. Dotąd nie dawał się on ponieśc sie emocjom i systematycznie w kolejnych rundach obijał pretendentów. Chcieli go sprowokować żeby poszedł na wymianę i po to m. in oplucie jego brata na ringu bezpośrednio przed pojedynkiem. Być może, ale przypomnij sobie co było na konferencji pomeczowej... tam mógł już odpuścić ale tego nie zrobił i tłukł się z Haye. Ogólnie bardzo podobała mi się ta walka szkoda, że dobre walki wagi ciężkiej są teraz taką rzadkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 21.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Na konferencji to Haye przyszedł po możliwość walki z Chrisorą, bo z Kliczkami w ringu nie ma czego szukać. W przeciwieństwie do Chrisor-y nie włożył serca w ten pojedynek i z Kliczkami boksował bardzo zachowawczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 22.02.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ja czekam na walki Adamka w boksie i Mameda na KSW Też lubię Adamka, chociaż z Kliczką się nie popisał. Gdyby Ukrainiec nie odpuścił, byłby na deskach w Drugiej rundzie. No ale Khalidov to rzeczywiście klasa, w zasadzie nie pytam, czy wygra walkę, tylko jak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.02.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 A ja sie ozczarowałam. Czekałam na znokautowanie Chisory. Chyba Kliczko powinien już myśleć o zakończeniu kariery, aby "ze sceny zejść niepokonanym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 22.02.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Bokser walczy tak jak mu przeciiwnik pozwala. Adamek nie jest naturalnym ciężkim i nie ma "młotka w rękawicy" a bez tego z Kliczkami nikt nie wygra. U kliczki dobrze pracowała wtedy lewa ręka, którą ustawiał sobie Adamka. U Mameda jest o tyle ciekawie że nigdy nie wiadomo w jaki sposób skończy swojego przeciwnika. Facet ma niesamowity repertuar technik kończących i jest groźny i nieobliczalny w każdej płaszczyźnie. Dla mnie własnie walki Adamka i Mameda i jeszcze kilku pomniejszych to prawdziwy sport, prawdziwe emocje, prawdziwi przeciwnicy. Zresztą wcześniej też mieliśmy kilku fajnych zawodników, na tle których Najman, Różalski to podróbki sportowców dlatego nadrabiają pajacowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 22.02.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No własnie - pajacowaniem nadrabiają ... musza się przebić przez szarą strefę... jakaś jedna walka życia i zarabiają.... Tak jest w każdym sporcie niestety... sa sportowcy i są aktorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 22.02.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No własnie - pajacowaniem nadrabiają ... musza się przebić przez szarą strefę... jakaś jedna walka życia i zarabiają.... Tak jest w każdym sporcie niestety... sa sportowcy i są aktorzy. I nie tylko w sporcie, ale to jest wątek o boksie. No, może trochę o KSW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts