Olkalybowa 23.05.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Petroniuszu, witam w klubie ludzi pozytywnie zakręconych . Trzymam kciuki za budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nareszcie ktoś budujący Marysię Ciesze sie bardzi i czekam z niecierpliwością na dzieje budowlane Petroniuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 25.05.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Jesteście przesympatyczne... postaram się zdawać relację ze wszyskiego ,co będzie działo się na moim placu budowy. Mam nadzieję że będą to same dobre wiadomości . Dzięki za słowa otuchy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 _________________ już za chwileczkę ,już za momencik...... Petroniusz z Marysią zacznie się kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2005 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 "WC "Bez tego ani rusz, bez niego wszyscy mielibyśmy przesr..ne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.05.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 PoWoDzEnIa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 29.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 "WC "Bez tego ani rusz, bez niego wszyscy mielibyśmy przesr..ne . a ja już też mam WC - wczorajsza konstrukcja, więc też świeżutkie Witam, pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ja swoją drogą ,będę sprawdzał ich wszystkich ( bez urazy ) by móc spokojnie położyć się spać. I bardzo dobrze zrobisz Wszak to ty będziesz tam spal Ciąg dalszy w poniedziałek Czekamy, czekamy oczywiście Nie zapominaj o zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.05.2005 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A'propo zalewania ław fundamentowych, jak przejrzysz parę dzienników to spotkasz tam wiele dobrych rad na ten temat np. co wrzucić do ław, aby w domu było szczeście, pieniążki i takie tam. Aga J.G. zaopatrzyła się nawet w reklamówkę tu kliknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 31.05.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ławy już zalane, ale niestety brak czasu uniemożliwił mi wrzucenie czegokolwiek jako kamień węgielny do wykopu. Myślałem tylko czy wszystko idzie zgodnie z planami. Do powieszenia w domu na "szczęście" mam podkowę znalezioną niedaleko naszej działki. Musiała tam długo czekać ,bo konie w tej okolicy już dawno wyginęły. Będzie dobrym talizmanem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.06.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No wszytsko ładnie, pięknie - budowa, budową - tylko gdzie można podpatrzec jak bedzie wyglądała ta Wasza Marysieńska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 01.06.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Wiem że wszyscy chcieliby popatrzeć , co się dzieje na budowie, ale zrozumcie mnie , teraz wystarcza mi sił tylko na to żeby napisać kilka słów i na tym koniec, oprócz tego że staram się zbudować to jeszcze muszę na to zarobić. Tak więc ciągnę dwa etaty i budowę .Jak złapię trochę czasu to umieszczę trochę zdjęć na forum. Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No wszytsko ładnie, pięknie - budowa, budową - tylko gdzie można podpatrzec jak bedzie wyglądała ta Wasza Marysieńska? Funiu oto Marysieńka a wlaściwie to Marysia :wink: http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=69&id_autora=9&spacer=2&proj=MARYSIA#sytuacje Oczywiście każdy wprowadza drobne zmiany ale w orginale tak sie prezentuje Petroniuszu nie gniewasz się, że wkleilam linka ale jak nie ma jeszcze zdjęć niech popatrzą na projekt chociaż A na zdjęcia oczywiście czekamy ale nie kosztem jakości fundamentów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 02.06.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Andrzejko Oczywiście że się nie gniewam, dzieki że zamieściłaś tego linka ,masz rację niech chociaż na to można spojrzeć . U mnie chwilowa przerwa z powodu braku drewna na szalunki fundamentowe. Jutro będą ustawiać te które mają gotowe, a ja myślę że deski dotrą na czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 I od razu lepiej Domek fajniutki. Prosta bryła - jak nasza - takie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Czyli prace idą pelną parą Bardzo się cieszę Niech rośnie duża twoja Marysia Zaskoczyli mnie twoi robotnicy, że szkoda im czasu na zrobienie WC no ale skoro tak się poświęcaja to tylko docenić Może rzeczywiście planują coś w wielkim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Aż tak wierzysz robotnikom Ja tam myślę, że nadzór inwestora jest niezbędny I to jak najczęściej A na zdjęcia oczywiście czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 07.06.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Jeżeli chcesz to wierz ,jeżeli nie to trudno ,ale słowo daję że ekipa jest pierwsza klasa. Majster to doświadczony budowlaniec starej daty ,który jest przez cały dzień na budowie i to do niego należą najważniejsze aspekty wykonania technicznego wszystkiego co tam się dzieje. Pomimo że jestem dokładny i czasami zbyt przesadnie ostrożny, jeśli mam coś zrobić , to do nich i do ich pracy nie mam żadnych zastrzeżeń (oby tak dalej) A na budowie odwiedzam ich tak często jak tylko mogę tzn. kilka razy dziennie ,a gdy kończę swoją pracę to jestem z nimi do końca dnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Masz szczęście takiego majstra znaleźć to nie taka latwa sprawa Trzymam kciuki za postępy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Gratulacje Fundamenty gotowe Zgodnie z planem Mam nadzieję , ze zdjęcia kiedyś nam pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts