Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Petroniusz i "Marysieńka"--KOMENTARZE--

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ławy już zalane, ale niestety brak czasu uniemożliwił mi wrzucenie czegokolwiek jako kamień węgielny do wykopu. Myślałem tylko czy wszystko idzie zgodnie z planami. Do powieszenia w domu na "szczęście" mam podkowę znalezioną niedaleko naszej działki. Musiała tam długo czekać ,bo konie w tej okolicy już dawno wyginęły. Będzie dobrym talizmanem.

Pozdrawiam :D :D :D

Wiem że wszyscy chcieliby popatrzeć , co się dzieje na budowie, ale zrozumcie mnie , teraz wystarcza mi sił tylko na to żeby napisać kilka słów i na tym koniec, oprócz tego że staram się zbudować to jeszcze muszę na to zarobić. Tak więc ciągnę dwa etaty i budowę .Jak złapię trochę czasu to umieszczę trochę zdjęć na forum. Cierpliwości.

:-?

No wszytsko ładnie, pięknie - budowa, budową - tylko gdzie można podpatrzec jak bedzie wyglądała ta Wasza Marysieńska? :o :o

Funiu oto Marysieńka a wlaściwie to Marysia :wink: :wink: :p http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=69&id_autora=9&spacer=2&proj=MARYSIA#sytuacje :p

Oczywiście każdy wprowadza drobne zmiany ale w orginale tak sie prezentuje :p

Petroniuszu nie gniewasz się, że wkleilam linka :oops: :roll: ale jak nie ma jeszcze zdjęć niech popatrzą na projekt chociaż :wink:

A na zdjęcia oczywiście czekamy ale nie kosztem jakości fundamentów :wink:

Pozdrawiam 8)

Andrzejko

Oczywiście że się nie gniewam, dzieki że zamieściłaś tego linka ,masz rację niech chociaż na to można spojrzeć . U mnie chwilowa przerwa z powodu braku drewna na szalunki fundamentowe. Jutro będą ustawiać te które mają gotowe, a ja myślę że deski dotrą na czas.

Jeżeli chcesz to wierz ,jeżeli nie to trudno :roll: ,ale słowo daję że ekipa jest pierwsza klasa. Majster to doświadczony budowlaniec starej daty ,który jest przez cały dzień na budowie i to do niego należą najważniejsze aspekty wykonania technicznego wszystkiego co tam się dzieje. Pomimo że jestem dokładny i czasami zbyt przesadnie ostrożny, jeśli mam coś zrobić , to do nich i do ich pracy nie mam żadnych zastrzeżeń (oby tak dalej) A na budowie odwiedzam ich tak często jak tylko mogę tzn. kilka razy dziennie ,a gdy kończę swoją pracę to jestem z nimi do końca dnia.