dorpuk 24.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 czy macie jakis wzor zgody sasiada na postawienie wiaty smietnikowej przy granicy jego dzialki?ponoc nie musze stawiac smietnika w odleglosci min 2 m. od sasiada, jezeli on tez umiesci swoja wiate na granicy dzialki, ale skad ja wiem kiedy i co on bedzie robil, chce wiec miec od niego zgode, czy to wystarczy zeby ta wiate postawic na granicy no i czy macie jakis wzor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 15.06.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No ja mam oswiadczenie sasiada ze wyraza zgode na postawienie smietnika w linii plotu przy granicy z jego dzialka i ze w przyszlosci sam bedzie miec tam smietnik. Przyszlosci cale szczescie nie trzeba bylko okreslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorpuk 15.06.2005 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dzieki za odpowiedz, oswiadczenie sama wymyslilam, wszystko tak jak u Was z wyjatkiem smietnik aw przyszlosci, bo... ta dzialka bedzie niezabudowana. ale moze starostwo sie do nas nie przyczepi, chyba ze narazimy siue protestami w sprawie slupow, bo mieszkam niedaleko od Was, na Długim w Kamionkach. Pozdrawiam No ja mam oswiadczenie sasiada ze wyraza zgode na postawienie smietnika w linii plotu przy granicy z jego dzialka i ze w przyszlosci sam bedzie miec tam smietnik. Przyszlosci cale szczescie nie trzeba bylko okreslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 20.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ="dorpuk"]Dzieki za odpowiedz, oswiadczenie sama wymyslilam, wszystko tak jak u Was z wyjatkiem smietnik aw przyszlosci, bo... ta dzialka bedzie niezabudowana. ale moze starostwo sie do nas nie przyczepi, chyba ze narazimy siue protestami w sprawie slupow, bo mieszkam niedaleko od Was, na Długim w Kamionkach. Pozdrawiam No z tego co wiem to warunkiem jest to, ze tam tez bedzie miec smietnik sasiad kiedys, aczkolwiek pewnie wystarczy to co bedziesz miala na papierze. A te slupy to kolo Ciebie przechodza? Ja na szczescie mieszkam w starej czesci Borowca wiec ich widziec nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa_29 30.09.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 A mój sąsiad się nie zgodził, żebyśmy mieli śmietnik w granicy.Jak już wyleliśmy fundamenty pod frontowe ogrodzenie, łącznie z tymi na śmietnik w tej przepisowej odległości od granicy, tyle że nie od jego strony, a od drugirgo sąsiada (też się nie zgodził) przyszedł do nas sam że chciałby postawić śmietnik przy naszej granicy.... Uświadomiliśmy go, że nie ma na co liczyć, skoro my nie mogliśmy. To się obraził i powiedział że chamy się wprowadziły do spokojnej okolicy i jak tu mają być dobre stosunki sąsiedzkie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts