Gość 24.05.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witam państwa serdecznie,prowadzę firmę ciesielsko-blacharską od 9-ciu lat,mam stale solidne ekipy,chcialbym zaproponować profesjonalne i fachowe,wykonanie więżby dachowej z jej pokryciem,oraz samo krycie jeżeli dach już istnieje. Materialy możemy zakupić w zaprzyjażnionej firmie w Piasecznie lub innym skladzie jeżeli oferta jest "bardziej interesująca" Kryjemy wszystkimi technologiami:dachówka,blachodachówka,papa termozgrzewalna,obecnie kryjemu u Pana "Whispera" z forum muratora i nie tylko. oto link do dziennika budowy http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=682476#682476 mam cichą nadzieję że wszystko jest "ok",korzystając z okazji pozdrawiam serdecznie Whispera z przesympatyczną żoną,i dziękuję za dobrą wspólpracę. Jeżeli szukasz doświadczonych wykonawców zadzwoń: 604 168 373. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.05.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Zgadza się... robi się dach z blachodachówki z posypką. Jak na razie jestem zadowolony Szef sympatyczny, można porozmawiać, popytać, tłumaczy co i jak. Również pozdrawiam dachbud! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 13.06.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Zgadza się... robi się dach z blachodachówki z posypką. Jak na razie jestem zadowolony Szef sympatyczny, można porozmawiać, popytać, tłumaczy co i jak. Również pozdrawiam dachbud! nie no to jest jakas krypciocha- to chyba nie pownino tak byc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.06.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 nie no to jest jakas krypciocha- to chyba nie pownino tak byc, to juz Twoj 2 post , ktorego nie rozumiem , wejdz na strone Whispera i" se popacz ten dach " jest super a jak Whisper pisze to pisze a jak zmieni zdanie w temacie to tez napisze , czy mam racje Whisper? jak tam Grilik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.06.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 nie no to jest jakas krypciocha- to chyba nie pownino tak byc, to juz Twoj 2 post , ktorego nie rozumiem , wejdz na strone Whispera i" se popacz ten dach " jest super a jak Whisper pisze to pisze a jak zmieni zdanie w temacie to tez napisze , czy mam racje Whisper? jak tam Grilik? 71kkk, to jest dział "ogłoszenia drobne" - więc dachbud jak najbardziej ma prawo umieścić tu swój post. Tak się składa, że robił dach u mnie i jestem zadowolony. A jak jestem zadowolony, to mówię o tym innym -będą może chcieli skorzystać. Gdybym był niezadowolony, tez bym o tym powiedział - gwoli ostrzeżenia. Masz rację rrmi Grill się udał, jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts