Leszek 24.05.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Najlepiej jest, gdy odległość zbiornika od domu jest jak najmniejsza. Niestety, w moim przypadku wychodzi ok. 12-14 metrów. Czy ktoś z Was tak ma? Zakładam, że ten odcinek "gęsty" solidnie ocieplę. Czy ta odległość może wpłynąć niekorzystnie na pracę oczyszczalni? Dzięki za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibicwikla 24.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Ja mam jakieś 11m. Ociepliłem solidnie. Rura 150(pomarańczowa). Spad jakieś 3-5%.Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek 24.05.2005 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 A już użytkujesz?Dzięki za odpowiedźPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibicwikla 24.05.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 A już użytkujesz? Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Jeszcze nie. Konfrontacja teori z praktyką, mam nadzieję, w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts