Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ROLETY w Wawie

katalina

Recommended Posts

kochani czekam na waszą pomoc.chce zrobić sobie ładne rolety.nie firmanki, szmatki , żaluzje ale rolety.bede wdzieczna za inspiracje, zdjecia,rady porady, adresy.chciałabym żeby to były rolety naokinne a nie mantowane do ściany czy karnisza, no i nie ukrywam że w przystępnej cenie.moze ktos był w RENOMARZE na Modzelwskiego?Liczę na Waszą pomoc.

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W TTWOpex w Alejach Jerozolimskich przy wejściu sa różnego rodzaju rolety i naokienne i naszybne :) Nie wiem, które to jest stoisko, ale tam widziałam. Widziałam też na Bemowie w małym sklepiku z oknami, drzwiami i parapetami. Pani miała właśnie rolety przykręcane albo przyklejane na okno. Robią na wymiar, a materiałów do wyboru, to ho ho, albo może i więcej :)

dzieki już myślalam ze nikt do mnie nie napisze nomalnie. :oops: w IKEI owszem sa, nawet całkiem tanie rolety rzymskie.ale niestety montowane do karnisza lub do ściany. Tripper Tobie chyba chodzi o żaluzje drewnaine - faktyczniemteż są ładne. ale ja mam okna plastikowe biale i coś nie bardzo mi paszą :wink: ale dzięki.czekam na jescze z niecierpliwościa....

Tommco - masz b. ładny domeczek. Byłam u Cie na stronie.Dużo śwaitła i przestrzeni tak jak lubie.Mężu czy czytasz to teraz? :D :D to juz iwesz naocznie co mi siepodoba.

A wracajac do rolet - ide sie dzis zorienować w cenach w RENOMARZE http://www.renomar.pl , a jak będa tak zaporowe jak mówicie to przejdę sie do OBI.... A mozę jakieś zdjecia swoich rolet wstawicie? chetnie popatrze na pomysły bardziej dośwaidczonych :D :D Pozdrawiam.

byli u mnie wczoraj ludzie z RENOMARA (link podawałam wczesniej). przywieżli mnóstwo próbek.Zamowilam na razie rolety rzymskie na wszystkie okna, montowanie będzie na listwie przyokiennej a nie na samych ramach okna.jak zrobią wycenę, to prześle Wam orientacyjne koszty.ale jakos specjalnie nie zaszalałam więc mysle że będzie spoko cenowo :wink: juz sie nie mogę doczekać prawdę mówiąc.... :lol: :lol:

To chyba nie jest aż tak drogo... Zależy jeszcze, jaką tkaninę wybrałaś. Mi za jedna roletę rzymską na okno podwójne (ani wysokie ani szerokie) firma zaśpiewała 630 zł, jeśli z mojej tkaniny to 480 - to chyba dużo?

Czy ktoś może wie gdzie można kupić taki system do rolet rzymskich?

Wiem ze Osowa kiedyś podawała isntrukcję jak uszyć samemu, ale jakoś brak mi sil i czasu...