katalina 13.07.2005 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 firma też solidna ale nie powiem ze powalająco tania.... coż za jakość się pewnie płaci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 14.07.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Czy ja też ewentualnie moge prosić o zdjęcia? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 15.07.2005 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 wysłałam Bettka, ciąśgle nie kumam jak sie zamieszczxa zdjecia .... jakas ograniczona jestem najwyraźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mroowa 15.07.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Czy ja też mogę prosić o zdjęcia? [email protected] Jak długo trwała realizacja zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 15.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 DZiękuje bardzo, dostałam Bardzo ładne i to w paski okno tez fajnie wyszło. Bardzo mi się podoba PS. Ja tez widziałam się wczoraj z p. Renatą. MAm własnie 3 próbniki w domu i jeszcze większy mętlik w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 15.07.2005 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Bettka - no cieszę sie bardzo, koniecznie pozdrów p. Renatę i Jej męża, bo są naprawdę mili - i powiedz że masz kontakt ode mnie niech wiedzą a co te pasiaki to będą fajnie wyglądały jak się ten pokój przemieni cos pomiezy pokojem dla dziecka a biblioteka, którą teraz jest. a jakie masz próbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 15.07.2005 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 BETTKA - TARGUJ SIE!!!!! oni nie są tani naprawde.... ale coś Ci opuszczą mozę...zaproponować zawsze można nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Secret_Garden 04.06.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 na oknp 120 cm koszt rolety na zamówienie około 230-250 złotych, a w obi roleta gardinia 100-120 złotych. Materiał jest porządny a np bambusowa ciemna jest bardzo ładna / najtańsza w casto poniżej 100 zl/. a ja znalazłem stronkę http://www.rolety.compl.pl mają tam taki śmieszny kalkulatorek do wycen ale chyba coś za tanio to wychodzi, choć piszą, że nie zmieniają cen co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts