Janussz 24.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Żyjemy może w niezbyt śmiesznych czasach, jak przepowiadał nieodżałowany Jacek Kuroń. (On przepowiadał czasy śmieszne).Dla mnie jest to odtrutka na "doły", które niestety nie omijają chyba nikogo.Mam prośbę do wszystkich.Nie kłóćmy się chociaż na forum. Wiem, że sam nie jestem bez winy, ale ja to wiem.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Co się kłóci ?? Gdzie się kłóci? Czym pokłóci? O ! "odtrutką" przekłute serce moje jak strzałą Toż tu miłość tylko czuć ...nieprawdaż? Ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 24.05.2005 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Nic nie słyszałaś, nic nie widziałaś, nie chcesz być świadkiem. Typowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 24.05.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Kto się czubi, ten się lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Jak ktoś lubi sobie szukać dołów, to je zawsze znajdzie. A niektórzy - zdaje się - nic innego nie robią, poza poszukiwaniem nowych dołów. Ba ! chcą by ich tam zakopać, łażą i proszą "no zasypcie mnie" PS: sporty ekstremalne są przecież, jak mało adrenalinki w nudnym życiu codziennym. Na brak popularności też by się znalazło parę lekarstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.05.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Mówisz, żem typowa ? łeee...a tak siem strałam ... a tu proszę – Typówka – hehe jak to brzmi ? Jeśli kogoś krzywdzą – będę służyć pomocą i nie odwrócę się plecami – jeśli trzeba będzie być świadkiem – będę ... a trzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.05.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 gdzie tam krzywdzą jak podstawia się palec pod mlotek, to przytrzasnięcie jest więcej niż mozliwe ja toporek wojenny zakopałam, ale miejsce mam oznaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Ale wkoło jest wesoło Człowiek w pracy, małpa w zoo Puste pole za stodołą Chłop zaprawia - ale dżez Jak naprawdę jest - nikt nie wie Kornik ryje dziurę w drzewie Elektronik kradnie w Tewie A chłop pije - ale dżez Z kim nie wolno pić, z kim gadać Co we środy wolno jadać O kim milczeć, o kim pisać Kogo skarcić za Hołdysa Oooooo muzyka łagodzi obyczaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.05.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Ale wkoło jest wesoło Człowiek w pracy, małpa w zoo [...] Elektronik kradnie w Tewie Oooo ! A ja znam taką wersję: Ad. 1: członek w partii, małpa... Ad. 2: tu było więcej, nie tylko o F-ce Półprzewodników z Wołoskiej, tfu, Komarowa - elektronik w trawie grzebie [że niby się nie opłaca i lepiej po studiach na Polibudzie w badylarstwie sobie siedzieć ] - elektronik w radiu grzebie [to proste, nie ? ] - elektronik na Widzewie [Legia Pany ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 teściowo, Ty stary rowerze, tylko pedałów Ci brak; pedały Ci dorobimy, pojedziesz... na tamten świat .....a oryginał znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.05.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Acha Jadę na rowerze, słuchaj - do byle gdzie Rower mam - posłuchaj - w taki różowy jazz Może byś tak Damian wpadł popedałować ? Ubierz się w obcisłe, bo to warto mieć styl I depniemy sobie ode wsi dode wsi Może byś tak Damian wpadł popedałować ? Flaga na maszt Irak jest nasz A rower jest wielce OK Rower to jest świat A jak rower wpadnie w dół, to jaka na to jest odtrutka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 25.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Oj Ponurku toś mnie uraczył - lubię to ... nawet lubię bardzo ....hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ha !! I want to ride my bicycle !!! [fat bottomed girls they'll be riding today ] To cały tekścik A jak ktoś ma dobre łącze to klip wideo [29 MB] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 no to jak tańczymy ? to może jak Dudek Dance no dziadki gibać sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts