Gość 24.05.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Chyba admin mi wykasował mój czołowy topik , wiec zakładam następny ..mam nadzieje że tego nie zauwazy jak znajde czas to uzupełnie wpisy pozytywnych DZIADKÓW w skali selima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.05.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 mi jeszcze nie potrzebna, ale jak przyjdą kiedyś..kiedyś... ciężkie chwile to kto wie, nie będe przecież patrzył na "bezczynność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 zaeksperymentowalem - dziala zabojczo I poki co nigdy wiecej nie wezme Poki co obyc sie bez niej jeszcze moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Wiedziałem że tu juz moj ulubiony dziadek Jareko bedzie a gdzie drugi 1950 sie podziewa ? chory czy co ? ps. czekam na następnych co jeszcze udają że na Malućkim wiadra noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 No Dziadki zgłaszac sie ....boo zaaa minutke zamykam budke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.05.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Delegacja zagraniczna. Fajnu klubik, fajne dziewczyny no i wcięty kumpel. Jako, że zgadał się z jakąś sympatyczną dziewką to aby godnie reprezentował naród Poslki daliśmy mu tego dopalacza :] To chyba była najlepsza noc w jego życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.05.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Dwa dziadki siedzą na ławce w parku. Jeden mówi: - Janek, a pamiętasz, jak nam dawali w wojsku brom? - No, pamiętam. - I popatrz: dopiero teraz zaczął działać i to jednak wszystko przez ten brom !!! trzeba by skarke na wuja sama pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 jednego nie rozumiem - dlaczego ten watek w klubie budukjacych sie znalazl A druga zastanawiajaca sprawa - ten brom po tylu latach i na dodatek tak zadzialal? Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Jareko no ciekawe , a Ty byłes w wojsku czy przepuklinka Ci sie nagle przypentała bo to w tym okresie przewaznie jakies dolegliwosci człowieka nachodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ja kaleka jestem heheheh kat "E" - trwale niezdolny do sluzby wojskowej i w formacjach samoobrony Juz kiedys w ktoryms z watkow wspomnialem ze rozpoznano u mnie ADHD i bylem w sanatarium - uwaga na tych co ze mna maja chec miec doczynienia - "Zaklad Neuropsychiatrii dzieciecej w Zagorzy k/Warszawy" Jak pieczatke w WKU przeczytali to z "A" od razu dali mi "E" nawet zawartosci nie czytajac. Psychol jestem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 no patrz jaki ten swiat mały mnie tez wtedy deprecha dopadła, ale na szczescie jak dali E to jak ręką odjeło ten tutejszy admin to sztywniak, słuzbista, czy koleś który musi wykonywac swoją prace ? bo mi tam na samym dole cos napisał i zastanawiam sie jak mu odpowiedzieć ...bo w koncu wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 hmmm..... ty symulancie ty Miast ojczyzny bronic przed zakusami imperjalistow i rewizjonistow spod znaku ziomkostwa sudeckiego z RFN depresje udawales Ja to przezywalem majac lat 10 A poza tym ja chcialem do woja - malo tego ja chcialem do szkoly wojskowej - malo tego - ja nawet na badania do Wrocka zawieziony bylem czy nadaje sie do Deblina na ucznia - niestety - oczko jedno zbyt slabym sie okazalo i z latania nici hlip hlip hlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Jareko no nie gadaj , ja tez byłem we Wrocku przygotowania trwały ok.miesiąca ( testy miałem przygotowane) pamiętam jak dzis, przed wejsciem ubrałem stary capowaty sweter , spodnie dzwony, skarpetki w dwóch kolorach i poszedłem na walke o ogień. Trzeba było pamietac co sie gadało bo pytania sie powtarzały tylko w zmienionej formie. u mnie było chlip chlip ale ze szczęscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts