Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FAN CLUB VIAGRY

Gość

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

Delegacja zagraniczna. Fajnu klubik, fajne dziewczyny no i wcięty kumpel. Jako, że zgadał się z jakąś sympatyczną dziewką to aby godnie reprezentował naród Poslki daliśmy mu tego dopalacza :]

To chyba była najlepsza noc w jego życiu ;)

Dwa dziadki siedzą na ławce w parku. Jeden mówi:

- Janek, a pamiętasz, jak nam dawali w wojsku brom?

- No, pamiętam.

- I popatrz: dopiero teraz zaczął działać

i to jednak wszystko przez ten brom !!!

trzeba by skarke na wuja sama pisać :lol:

ja kaleka jestem heheheh kat "E" - trwale niezdolny do sluzby wojskowej i w formacjach samoobrony ;)

Juz kiedys w ktoryms z watkow wspomnialem ze rozpoznano u mnie ADHD i bylem w sanatarium - uwaga na tych co ze mna maja chec miec doczynienia - "Zaklad Neuropsychiatrii dzieciecej w Zagorzy k/Warszawy"

Jak pieczatke w WKU przeczytali to z "A" od razu dali mi "E" nawet zawartosci nie czytajac.

Psychol jestem i tyle ;)

no patrz jaki ten swiat mały :lol: mnie tez wtedy deprecha dopadła, ale na szczescie jak dali E to jak ręką odjeło

ten tutejszy admin to sztywniak, słuzbista, czy koleś który musi wykonywac swoją prace ? bo mi tam na samym dole cos napisał i zastanawiam sie jak mu odpowiedzieć :wink: ...bo w koncu wypada

hmmm..... ty symulancie ty ;) Miast ojczyzny bronic przed zakusami imperjalistow i rewizjonistow spod znaku ziomkostwa sudeckiego z RFN depresje udawales ;)

Ja to przezywalem majac lat 10

A poza tym ja chcialem do woja - malo tego ja chcialem do szkoly wojskowej - malo tego - ja nawet na badania do Wrocka zawieziony bylem czy nadaje sie do Deblina na ucznia - niestety - oczko jedno zbyt slabym sie okazalo :( i z latania nici hlip hlip hlip

Jareko no nie gadaj , ja tez byłem we Wrocku :lol: przygotowania trwały ok.miesiąca ( testy miałem przygotowane) pamiętam jak dzis, przed wejsciem ubrałem stary capowaty sweter , spodnie dzwony, skarpetki w dwóch kolorach i poszedłem na walke o ogień. Trzeba było pamietac co sie gadało bo pytania sie powtarzały tylko w zmienionej formie.

u mnie było chlip chlip ale ze szczęscia :lol: