wojtekko 24.05.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Wykonuję Odwodnienia, drenaże, oczyszczalnie tanio i solidnieOferty na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekko 25.05.2005 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekko 25.05.2005 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 26.05.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 A w jakich okolicach działasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 wlasnie moze szczecin wtedy to 400km od Łodzi chyba ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekko 29.05.2005 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Zależy co jest do zrobienia i w jakiej ilości, działamy na terenie całej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekko 01.06.2005 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 podciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hk17 07.06.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Potzrbuję zrobić kanalizację deszczową bez kolektora deszczowego, co proponujeszi za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekko 17.06.2005 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 [podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hk17 22.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 jestem umówiony na robotę a wrażenia opiszę na forum (oczyszczalnia i opaska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arko 10.08.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Jaka jest cena za wykonanie 1mb drenażu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.08.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 hk17, miałeś opisać wrażenia, jeszcze nie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 11.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam - interesuje mnie odprowadzenie wody deszczowej (studzienki drenażowe pod spustami, 6 sztuk, może coś jeszcze), pod Warszawą - poproszę o ofertę, jeśli to odpowiedni zakres robót Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 11.08.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ja też prosze o informację (jaka cena) opaska odwadniające wokół domu + 4 studzienki rewizyjne. Okolice Mińska Mazowieckiego. Dorota Inf: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekko 17.08.2005 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 18.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jestem umówiony na robotę a wrażenia opiszę na forum (oczyszczalnia i opaska) No i jak wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hk17 19.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 WitamMiałem opisać wrażenia, napiszę obiektywnie jak było.Założyłe tylko opaskę i odprowadzenie deszczówki bo na oczyszczalnię nie mam forsy na razie.Po przyjeździe firmy na miejsce stwierdzono, że grunt jest bardzo ciężki i prace potrwają trochę dłużej i drożej - wpadłem w szał. Ale spokojnie - jeste cholerykiem co odbija się na mojej żonie, dzieciach i psi ale również na szefie tej firmy nad czym bardzo ubolewam bo gość był bardzo toleracyjny, wyrozumiały i nadzwyczaj miły. Fundamenty przyłącza robiłem przy pomocy koparki więc nie wiedziałem jaki to grunt. Był to okres posuchy i myślałem że takie odwodnienie i opaska to małe piwo do wykonania i pójdzie płytko przy pomocy szpadla. W momencie gdy gość wbił szpadel (raczej to była próba wbicia) usłyszałem głuchy łomot stali uderzającej w beton - okazało się że to stwardniała skorupa którą kilof miał ciężko przebić, ręce mi opadły (mam na działce na razie dom pod dachem więc nie prowadziłem żadnych doświadczen ogrodniczych a na co dzień nie robię więc skąd mogłem wiedzieć)Ostatecznie po naradzie gość wynajął kopake, wykopali, zniwelowali poziomy i zaczęli układać. Przyjechał żwir płukany obsypali, położyli geowłókninę, obsypali i zrobili odwodnienie z rynien. Woda z opaski powędrował do studni chłonnej wykonanje z dryn betonowych (glina zelega na poziomie 80-90 cm, poniżej jest grunt przepuszczalny (robili jakiś test. Woda z rynien idzie do rowu poprzez studzienką wykonaną także z dryn.Mam założone studzienki, nawet ich za bardzo nie widać i wszystko chodzi bo ostatnio były deszcze i niebyło w końcu tego bagna wokół domu.Ostatecznie zakończyło się na poziomie 110 zł za mb z materiałem + 1000 zł za studnię chłonną i studnię do przepływu deszczówki.Jestem zadowolony i mógłbym polecić tego gościa bo wygląa na solidnego i przede wszystkim terminowego co bardzo cenię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 19.08.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 hk17, dzieki za relacje. Mam pytanie, skad Ty jestes i skad jest ta firma. Bo mnie tez interesuje zrobienie odwodnienia, a jestem z Krakowa. Budowe mam w okolicach Wieliczki. Nie wiem, czy mogliby do mnie dotrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hk17 19.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja jestem spod Łodzi a firma jest gdzieś w okolicach Konina (chyba Turek choć nie jestem pewien) to chyba robią również gdzieś dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hk17 19.08.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja jestem spod Łodzi a firma jest gdzieś w okolicach Konina (chyba Turek choć nie jestem pewien) to chyba robią również gdzieś dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts