hos 24.05.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 witam wszystkich serdecznie i bardzo się cieszę ze mogę dołączyć do waszego grona chociaż jestem dopiero na etapie kupna działki i juz mam taka jedną upatrzoną i mam z tym mały problem czy ktoś mi moze powiedzieć ile kosztyje przyłącze wody i prądu które jest w odległości ok 100 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.05.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witaj Najsampierw zawsze funkcja "Szukaj" Proszę: http://murator.com.pl/forum/search.php?mode=results Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 24.05.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Prąd 2-3 tysWoda 4-10tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts