Jakub08 24.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 WitamMieszkam w bloku wolno stojącym ,sześcio rodzinnym w koło podwórko.Z połódniowej strony do płotu mamy około 20 metrów .Teraz właściciel zakładu obok nas radny też miasta chce nam zabrać tą część ,którą pielęgnujemy i dbamy o nią ,zrozumiałbym i nie miał nic przeciwko jak byśmy o nią nie dbali,moje pytanie to :Jaka odległość musi być zachowana od budynku do granicy z zakładem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 24.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Wiele zalezy od tego jak uciążliwa dzialalnosc. U mnie w warunkach zagospodarowania (strefa MU II - mieszkaniowo-uslugowa) bylo napisane, że inwestor (czyli, znaczy, ja) mam obowiązek wykupić grunty w sąsiedztwie, gdybym moja dzialalnosc byla uciążliwa. Jeżeli radny stawia klub szachowy, to trudno będzie go na tej podstawie zwalczac. Jeśli burdel - to już łatwiej. Tylko czy wtedy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub08 25.05.2005 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dowiedziałem się dzisiaj że chce postawić budynek lub hale pod Niemca,ale co ten Niemiec będzie robił to nie mam pojęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts