Redakcja 28.10.2002 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Nie zakładajcie nowych wątków, jeśli już jest w danym temacie, np koszt dachu czy ile dla kierownika budowy. Im większy porządek na liście, tym będzie ona czytelniejsza. Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 28.10.2002 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Popieram! Popieram! Redakcjo - szczególnie na najbardziej odległych czasowo stronach forum panuje bałagan. A gdyby tak pogrupowac watki w tematyczne teczki? Np: teczka - panele, a w niej wszystkie watki o panelach. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 28.10.2002 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Rozumiem Misiu, że zgłaszasz się jako ochotnik do segregatorni. Bedziesz otwierał wątki i przekładał: "...ten do paneli, ten do pieców, a ten !? Ten od prosiaczka !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 28.10.2002 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Ha, nie tak dawno czytałam podobny apel, jedynie załozony przez forumowicza i w innym miejscu. I wtedy, i teraz jestem jak najbardziej za. Właściwie to po co zakłada sie kilka, kilkanaście czasami wątków o tej samej tematyce???? Niech to będzie w jednym miejscu, niech to bedzie nawet kilkustronicowy watek, ale wszystkie wiadomości dotyczące np. dachu byłyby razem. Buziaki [ Ta wiadomość była edytowana przez: Gajka dnia 2002-10-28 21:03 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 29.10.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Jasiu!Bardzo prosze - nie myl mnie z moim dalekim krewnym, Kubusiem Puchatkiem!Dziekuje, Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 05.11.2002 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 A jak znaleźć, czy dany wątek już ktoś podejmował. Jest wyszukiwarka, ale praca z nią trochę mnie zniechęca:szukam np. informacji jak znaleźć dobrą cegłę klinkierowąWpisuję słowo 'klinkier', we wszystkich forach, dowolny autor, szukaj w T&W, i dostaję... taaaa, nie napiszę czego, bo mogą być tu dzieci, ale kilkadziesiąt wskazań na wątki, wśród których dopiero trzeba przeglądać wszystkie wiadomości, żeby odszukać interesujący mnie temat. Ile to może zająć: godzinę, siedem, dwa dni? Już wolę po znajomych podzwonić, po księgarniach pochodzić lub założyć nowy wątek. Chyba, że coś źle robię!!! To czego mi tu brakuje to, znane z wielu wyszukiwarek internetowych, wyświetlanie fragmentów tekstów z poszukiwana frazą i wskazania na wiadomości, nie na wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 [ Ta wiadomość była edytowana przez: AndrzejD dnia 2002-12-07 07:39 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 04.01.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 A może by tak założyć blokadę na tworzenie nowych wątków - ale redakcja musiała by czytać odpowiedzi na własne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.01.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 Jak będzie można dostawać powiadomienia od "nieswoich" wątków, to pewnie część osób da sobie spokój z zakładaniem nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts