Jasiula 25.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Czy ktoś z szanownych Muratorowiczów budował dom "na miarę" tzn. projekt indywidualny i może z czystym sumieniem polecić architekta. Spotkałam się już z jednym - wybitnym w istocie i niezwykle twórczym, ale cena jaką zaproponował jets zabójcza - 100 m zaprojektowanego domu - 10 tys. złotych. Może są równie twórczy ale trochę tańsi architekci ? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzyraf 25.05.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Polecam:Wojciech Bartoszewski02261703050601350765Ceny ok. 20-30% niższe od średniej, krótkie terminy:)Projekt jego autorstwa można obejrzec na naszej stronie.Pozdrawiam,Paweł Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 26.05.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 JasiulaWlasnie zamowiłem projekt u Bartoszewskiego. Ceny faktycznie troche niższe, kontakt i podejśćie do klienta OK. Jak skończy mój projekt to napiszę pełną relację - na rażie jeszcze trochę za wcześnie na ogólną ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saia 29.05.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 ja polecam swoją Panią Architekt z Warszawy - solidna, konkretna, z wyczuciem artystycznym i praktycznym. Wykonała nam wspaniały projekt domu - dostosowany do naszych potrzeb oczekiwań i możliwości. Najpierw był szkic, potem zmiany - potem zmiana całości - bo doszliśmy do wniosku, że pierwszy był za duży - wszystko w cenie 1 projektu.Terminy - do ustalenia.tel jeśli jesteś zainteresowana - podam - proszę o maila na priv:[email protected]pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 30.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 saia,a twoja pani architekt to przypadkiem nie Pani Zofia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saia 02.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 nie, Adapozdr.saia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts