Gość 06.12.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 To może teraz o wykończeniówce tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.01.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ... Bendonc... na zabawie sylwestrowej w stanie już bardzo nie teges postanowiłem sie cośkolwiek odświeżyć na świeżym, powietrzu i wyszedłem na zewnątrz budynku. Impreza była zamknięta, godzina 4.00 więc miałem kłopot wejść z powrotem do środka. W świetle jupiterów zobaczyłem taxi, i wtedy przypomniałem sobie, że gdzieś tu w okolicy budował sie znajomy z forum muratora.- pppanie , pppodwieź mnie pppan na nnna nnnapppisannny tu adres, bbbo chciaaaaałem kkkkkoledze zzzzłożżżyć żżżyczeniaaa nnnoworoczne.gościu popatrzał na zmietoszoną kartke i ... zaklął pod nosem .Jechaliśmy jakąś godzine chyba na koniec świata, wszedzie ciemno i głucho, wysiadam prosto do potężnej kałuży.- ło pierona !! - swoim ojczystym językiem pozdrawiam i żegnam jedocześnie kierowce.- niech ci ziemia lekką bedzie - równie serdecznie pozdrawia mnie szofer i pośpiesznie odjeżdza.Zostałem sam , czuje pewną potrzebe, w oddali widze bryłe jakiejś budowli a tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ..nagle kierowca taxi zawraca i przez okna wyrzuca kartkę zmiętoloną.Krzyczy przy tym bojaźliwym głosem:AAAA iiii zapomniałem Panu powiedziedzieć,żeeee........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ... że tu normalnie straszy duch inspektora , który zaginął jakiś czas temu , a ciała nie znaleziono.Będąć w wielkiej potrzebie weszłem na teren budowy i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.01.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ... zacząłem szukać odpowiedniego miejsca. Obeszłem budynek z drugiej strony i znalazłem to , czego szukałem a nawet więcej ... Był to ...pisuar z kranikiem do umycia rąk w środku i do podłączenia węża ogrodowego . Misa w środku była dość duża , że ... nawet można było na niej usiąść i ... .Obok na wysokości wzroku wisiało reczne urządzenie do ...ew. miksowania zawartości pisuara Takiego sprytnego podejścia do tematu jeszcze nie widziałem - musze to ...przemyśleć. Nagle ze środka budynku ( choć światła żadnego nie widziałem ) dobiegły do mnie jakieś dziwne odgłosy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.01.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...wzdrygnąłęm się gwałtownie od tego nagłego hałasu, oblewając sobie rękę i niechcąco uruchamiając młynek. Młynek niestety nie działał w te, tylko nazad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.01.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ruch nazad ukwiecił moje popiersie słuszną procją czegoś.... czego pochodzenie nie pozostawiało mi żadnych złudzeń zważywszy na woń i konsystencję. Schyliłem się, aby zaczerpnąć garść trawy do obtarcia zbrukanego oblicza, kiedy to wycie zza węgła ponownie zatrzęsło mym znękanym ciałem. Zza jakiego węgła? Pomyślałem przytomnie. Przecież tu nie ma węgła! Powierzchnie pionowe w formie smętnych kopczyków, słabo znaczyły kontury niegdysiejszej budowli. Tylko strop prężył się dumnie podparty na stęplach. Stęplach podejrzanie sztucznego koloru halki mojej ciotki Krystyny, w której wystąpiła na plaży w Niechorzu w 1977. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.01.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ... Nagle ... zobaczyłem zasłonięte pilśnią wejście do piwnicy bez okien . Odsunąłem lekko ją , zobaczyłem światełko i usłyszałem dochodzące stamtąd dziwne odgłosy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2006 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 ... weszłem do środka i zobaczyłem ...drzwi do windy - to od niej były te odgłosy . Nacisnąłem guzik, i winda przyjechała od ...dołu . Otworzyłem drzwi windy , wlazłem do środka i pojechałem na dół .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2006 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 .....i zobaczyłem tam po raz pierwszy eko-groszek....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.01.2006 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 ...bo okazało sie że ...zjechałem na sam dół do kotłownii . Kocioł był jak smok ogromny, bojler na 500 litrów , a obok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 04.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ...pełno rozmokłego poroptermu.- Czyżby tym palili w kotle? - zastanowiłem się.Nie musiałem zbyt długo czekac na odpowiedź, gdyż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.10.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 nagle coś buchnęło..przez chwile nic nie widziałem kiedy znowu mogłem otworzyć oczy ujrzałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts