Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A tak sobie będę spisywał swoje przemyślenia :)

Gość M@riusz_Radom

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

Niektórzy mogą być nawet zdumieni, że je mam ;)

Po pierwsze - kosa spalinowa musi mieć szelki - bez dwóch zdań. Miałem kiepski pomysł aby kosić bez nich. 4 godziny koszenia a łapy latały mi jak pijakowi na ostrym głodzie. No cóż, człowiek cale życie się uczy.

A tutaj mały dowód, że nie zawsze aby zrobić karierę należy się pchać na piedestał. Proszę, tutaj dla Pana mamy Oscara za rolę drugoplanową :

http://grypc.com/help/oscar.avi (~1Mb)

Aha - zaktualizowałem stronkę, znaczy się dodałem parę fotek. Tych, którym się wybitnie nudzi zapraszam na

http://dzialka.kero.pl

Fotki w dziale : Sezon 2005 / Maj

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Mariusz te malenstwo to szykujecie , ze tak zapytam w jakims konkretnym celu czy towarzysko??

NAPRAWDE MI SIE PODOBA ....OGONEK SLODKI :lol: :lol:

a na to ogrodzenie to bys puscil jakis powojnik czy co , bo sam Wiesz jak to wyglada :wink: :wink:

jak ta Aneta to znosi , qrcze nie rozumiem :o

tak na powaznie to jak daleko masz do miasta ? :lol:

ladnie tam...

Gość M@riusz_Radom
Bardzo ładna okolica. Tak swojsko, sielsko. Wprawdzie ten płot... ale znasz moje zdanie :) Za tym płotem też jest pięknie.

Płot za X lat jest do wymiany ;) A spełnia swoją rolę znakomicie, za nim są już chwasty wysokie na 1m.

Gość M@riusz_Radom
A tak a propos to kiedy na niej chawire postawisz ?

Jak bedziemy mieli wolne jakieś 180k ;)

Sprzedawać jej nie będziemy, jak będzie kasa to powoli - powoli zaczniemy "się stawiać" .

Gość M@riusz_Radom
Mariusz te malenstwo to szykujecie , ze tak zapytam w jakims konkretnym celu czy towarzysko??

NAPRAWDE MI SIE PODOBA ....OGONEK SLODKI :lol: :lol:

a na to ogrodzenie to bys puscil jakis powojnik czy co , bo sam Wiesz jak to wyglada :wink: :wink:

jak ta Aneta to znosi , qrcze nie rozumiem :o

tak na powaznie to jak daleko masz do miasta ? :lol:

ladnie tam...

To "maleństwo" miało ostatnio ciężki "okres" i było strasznie agresywne. Nawet na twarzy mam ślad od ugryzienia ;) A trzymamy je bo lubimy zwierzątka - nawet koty - te które nie włażą nam w "szkodę" ;)

Aneta znosi to ogrodzenie bo nie znosiła chwastów rosnących za nim.

Do miasta mam 1 minutę - działka jest w "mieście" o ile można tak nazwać 270tyś skupisko ludności ;) Do centrum miasta mam 10 min jazdy autobusem. Przystanek autobusowy pod nosem - 150m od działki.

Do dużego centrum handlowego jest 5 minut jazdy samochodem. Także lokalizacja idealna, jedyna wada to szerokość działki - 17.5m - ale cóż, jakoś trzeba z tym żyć ;)