Gość M@riusz_Radom 25.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Niektórzy mogą być nawet zdumieni, że je mam Po pierwsze - kosa spalinowa musi mieć szelki - bez dwóch zdań. Miałem kiepski pomysł aby kosić bez nich. 4 godziny koszenia a łapy latały mi jak pijakowi na ostrym głodzie. No cóż, człowiek cale życie się uczy. A tutaj mały dowód, że nie zawsze aby zrobić karierę należy się pchać na piedestał. Proszę, tutaj dla Pana mamy Oscara za rolę drugoplanową : http://grypc.com/help/oscar.avi (~1Mb) Aha - zaktualizowałem stronkę, znaczy się dodałem parę fotek. Tych, którym się wybitnie nudzi zapraszam na http://dzialka.kero.pl Fotki w dziale : Sezon 2005 / Maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.05.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Faktycznie drugoplanowa.Nawet się nie pokazuje A ten drugi link coś nie ti-tu-ti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.05.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Mea culpa mea culpa !! Jak ostatni baran dałem w adresie strony Ł Teraz powinno być już dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.05.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Działki dalej nie widać !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.05.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ano nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.05.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ??? Podany adres nie działa czy co ?? http://dzialka.kero.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 A tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 22.06.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Dorzuciliśmy kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Bardzo ładna okolica. Tak swojsko, sielsko. Wprawdzie ten płot... ale znasz moje zdanie Za tym płotem też jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.06.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 mniam mniam rzodkieweczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Mariusz kup sobie koze na te działke ale unikaj koz afrykanskich , bo gdzies czytałem że skasowały wszystkie drzewka owocowe , tapicerke w pikapie, kawałek strzechy, kwiaty i wszelką zielen oprocz trawy ta została po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A tak a propos to kiedy na niej chawire postawisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Mariusz te malenstwo to szykujecie , ze tak zapytam w jakims konkretnym celu czy towarzysko?? NAPRAWDE MI SIE PODOBA ....OGONEK SLODKI a na to ogrodzenie to bys puscil jakis powojnik czy co , bo sam Wiesz jak to wyglada jak ta Aneta to znosi , qrcze nie rozumiem tak na powaznie to jak daleko masz do miasta ? ladnie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.06.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Bardzo ładna okolica. Tak swojsko, sielsko. Wprawdzie ten płot... ale znasz moje zdanie Za tym płotem też jest pięknie. Płot za X lat jest do wymiany A spełnia swoją rolę znakomicie, za nim są już chwasty wysokie na 1m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.06.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Mariusz kup sobie koze na te działke W życiu, takie gady wyżerają trawę łącznie z korzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.06.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A tak a propos to kiedy na niej chawire postawisz ? Jak bedziemy mieli wolne jakieś 180k Sprzedawać jej nie będziemy, jak będzie kasa to powoli - powoli zaczniemy "się stawiać" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.06.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Mariusz te malenstwo to szykujecie , ze tak zapytam w jakims konkretnym celu czy towarzysko?? NAPRAWDE MI SIE PODOBA ....OGONEK SLODKI a na to ogrodzenie to bys puscil jakis powojnik czy co , bo sam Wiesz jak to wyglada jak ta Aneta to znosi , qrcze nie rozumiem tak na powaznie to jak daleko masz do miasta ? ladnie tam... To "maleństwo" miało ostatnio ciężki "okres" i było strasznie agresywne. Nawet na twarzy mam ślad od ugryzienia A trzymamy je bo lubimy zwierzątka - nawet koty - te które nie włażą nam w "szkodę" Aneta znosi to ogrodzenie bo nie znosiła chwastów rosnących za nim. Do miasta mam 1 minutę - działka jest w "mieście" o ile można tak nazwać 270tyś skupisko ludności Do centrum miasta mam 10 min jazdy autobusem. Przystanek autobusowy pod nosem - 150m od działki. Do dużego centrum handlowego jest 5 minut jazdy samochodem. Także lokalizacja idealna, jedyna wada to szerokość działki - 17.5m - ale cóż, jakoś trzeba z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 27.06.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Płot za X lat jest do wymiany A spełnia swoją rolę znakomicie, za nim są już chwasty wysokie na 1m. Wiem, wiem. Taka lokalizacja? Zaczynam więc się zastanawiać, czy aby ten Radom to miasto Naprawdę pięknie w tej Twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 A u mnie jest jeszcze ładniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Byłem w Twojej okolicy niedawno. Faktycznie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 27.06.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 No co Wy? Bo jeszcze Radom mi się spodoba po tych zachwytach Ja większość życia po sąsiedzku (w Puławach) spędziłam, ale że tam tak sielsko i anielsko u tych sąsiadów to nie wiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts