Gość M@riusz_Radom 28.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ano twardo prężnie i mężnie walczę z przeciwnościami Ostatnio ułożyłem płytki na podłodze w przedpokoiku a wczoraj uroczyście położyłem fugę. Mam tylko kłopot z oceną czy wyszło mi to równo czy nie - ściany są ciut krzywe więc ciężko znaleźć wiarygodny punkt odniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 23.12.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Mariusz, przeczytałem cały temat i nadal nie mogę doczekać się obiecywanych przemysleń! Czyżbyś nie chciał się podzielić z nami swiomi problemami natury filozoficzno - egzystencjonalnej? A jak Twoje mieszkanie? Remonty już chyba skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.12.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Tak, remont już prawie skończony Jeszcze tylko wymienić okna, zamontować drugie drzwi i wykafelkować łazienkę. Te dwie ostatnie rzeczy zrobię sam ale 1 primo nie ma czasu 2 primo wycpykalem się z kasy A co do przemyśleń - mam jużjedno - Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce Faktycznie prowizorki są najtrwalsze (łazienka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 29.12.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 W takim razie życzę powodzenia i wytrwałości w remoncie łazienki. A co do "złotej myśli" to jest ona życiowa i prawdziwa, niestety również w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.03.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mariusz.Kiedy zaczynasz budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts